Neața bună tuturor! Tare greu m-am trezit azi, a sunat ceasul la 6:15, l-am închis, apoi am deschis ochii la 6:38… Nu știu cum am fost gata în 8 minute, m-am schimbat și mi-am luat repede ceva la pachet. De cafea n-am mai avut timp, deci o să fiu praf toată ziua. Nici vremea nu ține cu mine, sunt nori, e răcoare, nu e nimic plăcut. Tocmai de aceea, azi sunt lipsită de chef și spor. Dar să vă povestesc de săptămâna trecută.

1 2

Marți am fost prin parc cu cei doi năzdrăvani și ne-am înecat cu puf. E groaznic ce e afară, după cum vedeți, terenurile de tenis parcă sunt ninse. Și nici pe cărare nu e mai ok… Și ne mai minunăm ce e cu atâtea alergii. În altă ordine de idei, a fost frumos, ne-am plimbat, am mâncat floricele și vată pe băț.. trebuie să repetăm cât mai curând.

3

Tot săptămâna trecută a ajuns comanda de la Yves Rocher și lenjeria de pat de la CumparaMisim.ro. V-am povestit mai multe aici, sunt foarte încântată de tot!

4

Ultimele cumpărături de la Selgros: apa de gură pe care n-o mai găsesc în Carrefour la pachet, pastă de dinți pentru fumători (să vedem ce efect are), pachet de Pringles (cu orarul meciurilor de la Euro și cu foot-bol trimis acasă), prosopele, dar și o cană pentru făină, pe care o tot vânez de ceva timp!

5

Vă plac noile mele halbe? Mi se par genial de frumoase, au un orificiu în capac pentru pai, sunt colorate, rezistente, din sticlă, și dau foarte bine. Abia aștept să fac limonadă și tot felul de sucuri răcoritoare pentru sezonul cald!

Cam asta a fost săptămâna mea, un pic cam previzibilă, fără evenimente majore, vineri am fost la Viziru, la o colegă, și aseară am spălat mașina, apoi a plouat (atât de tipic!), dar în rest…acasă. Să vedem ce urmează zilele astea. Săptămână ușoară să aveți, cu vreme bună!

2 Replies to “Week in photos #35

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *