Ziua bună, oameni frumoși! În luna noiembrie am consumat ceva chestiuțe, dar am și aruncat destul de multe. Vorbim mai ales de produse pentru buze, rujuri, că acolo e buba. Le desfac și nu le folosesc. Trebuie să schimbăm asta cumva! Bineînțeles, am și folosit destul de multe produse, sunt tare mândră de mine că am terminat un bb cream (yay!!!). Sper să vină și ziua în care o să consum și ceva farduri de pleoape 😀 Dar până atunci, să vă arăt ce și cum!

Produse consumate….

Dintre produsele pentru ten, am reușit să dau gata un demachiant de la Green Lab, care mi-a plăcut foarte mult. Nu a rămas decât un pic pe fundul sticlei și pompița nu a reușit să îl dea afară. O mască pentru ten, plasturi pentru ochi… cam puține, da, știu. Gelul de curățare de la Eveline Cosmetics a fost tare fain și cred că îl mai vreau. La fel și bb creamul de la BioNike. Genial! Pot spune că a fost printre cele mai bune produse de acest gen încercate de mine.

Vorbind de produse de corp, am dat gata un gel de duș de la Ziaja care a mirosit fain, însă a fost un produs obișnuit. Deodorantul B.U. și roll-on-ul de la Dr. Organic chiar au fost tare faine și au făcut treabă foarte bună. Exfoliantul Alba Botanica e mai presus de cuvinte! La fel și crema hidratantă Cerave.

Vorbind de produse random, am mai consumat o lumânare din cele de la DW Home, mai am 3, deci cam trebuie să îmi refac stocul. Sprayul cu aromă de sărbătoare de la Glade e de anul trecut și se cam impune unul nou. Biluța alb cu portocaliu e de fapt tot ceva de parfumat, luat din Lidl. Nu wow, dar ok. Șervețelele Cien sunt nelipsite, la fel și dischetele demachiante. Am fost nevoită să arunc și burețelul de fond de ten, dat fiind faptul că s-a găurit destul de mult. Problema e că nu mai găsesc nimic care să mă satisfacă la fel. Sugestii?

…. și produse aruncate!

O, da… aici e un adevărat festin… Am aruncat 8 produse pentru buze, rujuri sau balsamuri, deschise probabil de cel puțin 2 ani. Testate și atât. O mască peel-off pe care am găsit-o în calendarul de Advent de anul trecut de la Douglas și cu care mai mult m-am chinuit. Deodorantul de la VivaNatura a fost ok, doar că a început să curgă și să nu mai sprayeze cum trebuie… păcat! Cu ceara pentru sprâncene de la Paese chiar nu m-am mai intersectat de ceva timp, la fel și cu crema pentru tatuaje. Am, dar nu le bibilesc…. Cel puțin am mai făcut loc pentru ceva nou.

Cam acestea au fost produsele ce au ieșit din viața mea în luna noiembrie. Să vedem cu ce vine decembrie, mai ales că am un calendar de Advent de la Essence și deja sunt la a 2a zi! Voi ce produse ați mai consumat, ce favorite mai aveți?

13 Replies to “Produse consumate (sau aruncate) în luna noiembrie

  1. Am făcut și eu o acțiune de acest gen, mă refer la curățenie și aruncatl produselor pe care nu le-am mai folosit de ceva timp. Cât despre consumabile,fiind plecată, nu prea am avut multe acasă.

  2. Ai consumat o multime de produse interesante. Recent am postat si eu un clip de acest gen. Crema aceea Cerave urmeaza sa o desfac si eu.

  3. Cu ocazia asta mi-am amintit ca trebuie sa fac curat în produse.
    Și eu reușesc sa dau gata cel mai repede demachiantul.

  4. Ai consumat niste produse interesante in ultima vreme. Crema de corp CeraVe e printre preferatele mele mai ales pe timp de iarna. O folosesc cu mare drag si imi place ca nu are un miros anume. 😍

  5. si eu am facut ordine in dulap in decembrie si am aruncat destul de multe produse care erau deschise de mult si nu mai erau ok, ba chiar si unele doar testate, de care nu m-am simtit prea atasata, sa zic asa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *