Iată că am ajuns la mijlocul săptămânii, fapt care nu poate decât să mă bucure, știind că mai e puțin și vine weekendul. O să fie obositor la nuntă, dar sper să fie frumos. Până atunci, însă, mai am câteva lucruri programate pentru blog. M-am înscris și într-o colaborare pentru mâine, așa că o să vedeți despre ce e vorba. Avem și cartea săptămânii, și un make-up… deci aveți material pentru citit 🙂 Dar să vă zic despre ce vorbim azi.

Acum ceva timp vă povesteam despre coletul de la Pentru Corpul Tău. Printre altele, mi-am ales și o cremă anticelulită cu extract de gălbenele de la Cosmetic Plant. Am folosit-o ceva timp, așa că e timpul să vă spun ce am constatat. Vine într-un recipient de 300 ml din plastic dur, pe care nu l-am testat la impact, dar cred c-ar face față cu brio și este sub formă de borcănel cu capac (îmi place mai mult varianta cu pompă dozatoare decât să-mi bag eu degetele, dar…asta e!). Este de culoare albă, destul de groasă, are consistența unui unt, fără a curge.

IMG_20151006_204624 IMG_20151006_204634Cu un masaj adecvat, intră destul de repede în piele, dar o lasă puțin grasă. Folosită constant și combinată cu un regim alimentar sănătos și cu ceva mișcare, tonifiază pielea. Nu elimină celulita. Asta să nu vă gândiți și să n-aveți așteptări de la niciun produs minune, pentru că nu există să stai în pat și să slăbești. Dar în această combinație, ameliorează aspectul de coajă de portocală al pielii.

IMG_20151006_204654Extractele de plante ajută la obținerea aspectului dorit, dar nu fără efort! Nu cred că s-a inventat încă produsul care să te scape de celulită. am văzut că face ravagii chiar și în rândul fetelor slabe, deci nu e musai să fii mai plinuță ca să ai acel aspect de ”coajă de portocală”. Pune-te pe treabă și fă ceva! Pentru că se înrăutățește pe măsură ce timpul trece și e păcat să nu poți purta o fustă scurtă.

Sunt cât de cât mulțumită de acest produs, nu mă așteptam la miracole, pe ambalaj se specifică obținerea rezultatelor după 3-4 săptămâni de folosire constantă, deci nu vă așteptați să vă dați o dată și gata. Oricum, pielea este o idee mai fermă, dar crema cu extract de cafea verde mi s-a părut a avea rezultate mai bune. Totuși, o recomand. Poate la voi funcționează mai intens! Dar, rețineți: fără hamburgeri și pizza la 10 noaptea (mai știm cazuri) și fundul sus de pe canapea! Sper să o încercați! Zi faină să aveți!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *