Nu știu voi, dar eu iubesc iarna, cu tot ce implică ea: zăpadă, frig, vânt, polei, dar și Crăciun, cadouri, luminițe și brazi. Orice avantaj are și un dezavantaj, și unul major este reprezentat de cadouri și de aglomerația prin care trebuie să treci pentru ele. Eu abia aștept să vină Moșul, să aducă fiecăruia măcar o atenție oricât de mică, dar pentru asta am hotărât ca-n acest an să mă organizez din timp. Nu mai ține shoppingul pe ultima sută de metri! Prea multă lume lasă această sarcină pentru ultimele zile, așa că fie nu mai găsești ce cauți, fie te bați cu toată lumea pentru ultimele produse și pierzi o mulțime de timp care putea fi folosit pentru curățenie sau pentru gătit.

Ce am descoperit de ceva timp sunt coșurile cadou. Accesibile, consistente și colorate, sunt o idee perfectă. Poți apela la cosuri cadou de Craciun de la gourmetgift pentru a oferi o atenție rafinată unor persoane importante pentru tine. Îmi place foarte mult combinația dintre biscuiți fini, un vin bun, bomboane delicioase și alte produse deosebite, ambalate frumos, gata de a fi puse sub brad. Și dacă ai o firmă, poți apela la cosuri de Craciun pentru a-ți bucura angajații. Sunt potrivite pentru majoritatea ocaziilor și te scutesc de alergătură. Economisești timp și bani și ți se livrează direct la ușă!

GG_0161Crăciunul este sărbătoarea mea preferată, recunosc. Și nu doar pentru cadouri, ci și pentru senzația plăcută pe care o ai când bei un vin fiert, privind pe geam la ninsoarea lină de afară. Cred că toată lumea trebuie să privească dincolo de partea materială și să se bucure de lucrurile mărunte ale vieții: un om de zăpadă, o plimbare la patinoar, o trântă pe gheață, o ciocolată caldă sau bradul împodobit. Abia aștept luna decembrie, să ascult colinde non-stop și să mă hotărăsc în ce culori împodobesc casa anul ăsta! Mă bucur de toate lucrurile care pentru alții pot părea nimicuri, dar pentru mine au o însemnătate aparte. Vreau să petrec Crăciunul cu nepoții mei, care simt cel mai bine spiritul sărbătorilor, ca orice copil. Așa eram și noi! Dar pentru că nu pot să mă duc la ei fără un cadou, trebuie să aleg cu grijă ce le voi cumpăra. La ei nu merg coșurile cadou, ci jucăriile sunt la putere. Totuși, trebuie să arate bine, orice ar fi, așa că voi căuta solutii de ambalat pentru cadouri, ca să fie totul ok.

Iarna nu este despre frig și despre gheață, este despre sărbători și bucuria de a fi împreună, despre fulgii mari și moi de zăpadă, despre masa de Crăciun, în jurul căreia stăm toți, și despre cadouri mari și frumoase! Așa că fă-ți apropiații fericiți și oferă-le ceva cât de mic. Iar când primești tu ceva, gândește-te cu câtă dragoste a fost oferit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *