Zi frumoasă, oameni dragi! Cum stați cu sănătatea? Totul e ok, vă luați zilnic toate vitaminele și mineralele care se recomandă? Știu, în mod ideal ar trebui să le luăm din alimentație, însă puțini sunt cei care mănâncă atât de sănătos încât să nu mai aibă nevoie și de suplimente. Niciodată nu am stat să mă gândesc de ce vitamine am nevoie și ce nu iau suficient din mâncare. Bineînțeles, nici analize pe tema asta nu am făcut. Asta până am făcut o cură cu seleniu-zinc și am sesizat o îmbunătățire a unghiilor mele. Nu se mai rupeau, creșteau frumos, erau wow. Am ținut-o așa vreo 3-4 luni, după care am întrerupt. Rezultatele? Dezastruoase! De atunci nu mai am unghiile lungi! Acum am zis că e cazul să mai iau una-alta pentru mine și sănătatea mea. Așa că în magazinul Vitamix am găsit suplimentele Adams Supplements, care păreau promițătoare!

Eram familiarizată cu acest magazin, întrucât am mai făcut anul trecut cumpărături în mall (vezi aici). Atunci am ales produse cosmetice în mare parte, Bunica Agafia, Oma Gertrude și Iceveda, dar și câteva produse Springmarkt, pe care nu le-am ocolit nici acum! De data asta, însă, după cum bine vedeți, am ales doar suplimente și chestiuțe de alimentație mai sănătoasă!

Suplimente pentru probleme multiple!

Pe lângă suplimente alimentare, în categoria producătorului Adams Supplements găsim și uleiuri esențiale sau ape florale, minunate pentru îngrijirea tenului. Eu am ales seleniul, vitamina C+zinc și Multivitamine+Fier. Mr. tot bâzâia că vrea vitamina C, așa că am zis că nu strică în perioada asta. Știu că normal ar fi să mâncăm cât mai multe citrice, dar sunt zile în care nu pun gura nici măcar pe o portocală. Așa că am considerat că acest produs poate ajuta.L-am luat în combinație cu zinc, Acesta ajută la menținerea sănătății sistemului osos și a fertilității. Eu am ales varianta asta pentru că seleniul l-am luat în combinație cu zinc și a contribuit la bunăstarea mai multor elemente.

Binînțeles, seleniul, de care vă vorbeam, nu putea lipsi! Acesta contribuie la sănătatea părului și a unghiilor, la funcționarea normală a glandei tiroide și a sistemului imunitar. Așa că sper să fie de mare folos. Oricum, rezultatele nu apar peste noapte, trebuie o cură de minim 2-3 luni, așa că mă pregătesc de înghițit pastile.

Multivitaminele cu fier nu le-am luat pentru mine, ci pentru cineva drag și chiar sper să îi fie de folos, pentru că are o perioadă mai grea. Lipsa de somn, munca + acest anotimp rece = scădere a performanțelor, așa că sper ca acest produs să îi vină în ajutor!

Toate aceste suplimente le găsiți pe Vitamix, alături de multe altele! Abia aștept să vă povestesc și despre restul comenzii, pe care l-am folosit în bucătărie, cu mare succes! Voi luați de obciei suplimente sau considerați că alimentația e baza?

38 Replies to “Tu crezi că ai nevoie de anumite suplimente?

  1. chiar daca unii zic ca nu e ok sa luam suplimente si ca trebuie sa ne luam totul din alimentatie, eu recunosc ca le iau. Nu reusesc sa mananc asa sanatos pe cat ar trebuie si am nevoie de un aport de diverse vitamine si minerale pe care le iau din tubulet 😛

    1. pai sa stii… ar insemna sa stau sa calculez exact fiecare vitamina si mineral de care am nevoie si ce trebuie sa mananc ca sa fie ok… or eu nu am rabdarea asta! si chiar daca, poate azi mananc un mar si maine nu…

  2. Cu excepţia unor răceli care parcă nu vor să mă părăsească nu am alte probleme. Suplimente nu iau de obicei. pe perioada sarcinii mi s-au părut de mare ajutor. 🙂 Cu siguranţă e bine să le luăm din alimentaţie pentru a le asimila mai uşor, dar nu e întotdeauna posibil. Trebuie să acordăm destul de multă atenţie şi uneori e un lucru ce nu ni-l putem permite.

    1. eu am observat o deficienta de seleniu si zinc in cazul unghiilor. altfel nu imi explic de ce diferenta asta majora cand le administrez

  3. Chiar mi-am propus sa fac niste analize, sa vad ce “lipsuri” mai am. Am mai luat in trecut calciu, magneziu, probabil voi începe in curand sa iau niste suplimente pentru ca nu am o alimentație echilibrata

  4. Si eu iau suplimente alimentare. Acum am unele cu multivitamine, ca iarna mai mult ca oricand am nevoie de ele. Vara, insa, aleg minerale care sa imi ajute parul si unghiile in mod special.

  5. Intr-o perioada foloseam suplimente alimentare, mai ales când simteam ca sunt prea obosită si imi lipseste energia.

  6. Este prima oară când iau și eu vitamine. Pana acum nu prea am luat. M-au cam speriat gripele astea și am zis sa ma întăresc. Siropul de agave vreau sa-l încerc și eu. Este foarte apreciat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *