Neața bună, oameni faini! Nu vă speriați, chiar dacă e marți 13, pot să zic că nu cred să se întâmple azi mari răutăți! Dacă sunteți superstițioși din fire, vă dau eu câteva motive să zâmbiți. Știu că avem printre noi mulți nostalgici în ale verii, pentru care azi e deja 74 august :)) Tocmai de aceea zic să dezvălui câteva ”secrete” pentru a mai ține vara pe loc! De fapt, să vă zic drept, m-am gândit la câteva produse care să aducă buna dispoziție și să ne potolească setea de vară, de soare, de mare și de vacanță. Le-am găsit pe toate pe Notino, acolo unde cauți prima dată când vrei ceva super-mega bun și la preț ok.

Acorduri de vară chiar și-n miezul iernii!

Armani Ocean di Gioia a fost lansat chiar în acest an emblematic, la 10 ani după lansarea celebrului Acqua di Gioia. Este un parfum floral-fructat, care mi s-a părut extrem de potrivit pentru sezonul cald. Compoziția sa are note de pară, note fresh, și se încheie cu tonuri de santal. Mie mi se pare întruchiparea perfectă a verii, un parfum lejer și remarcabil!

Bumble and Bumble Thickening Spray, unul din produsele noi de pe Notino, promite fixare ușoară și mai mult volum pentru păr. Adică o coafură super lejeră, ca atunci când ești la mare și vrei să arăți bine fără prea mult efort. De fapt, Bumble and Bumble este un brand american foarte apreciat și foarte accesibil!

Iar pentru un ten și o stare de relaxare după care sigur ați tânjit, încercați măștile GlamGlow! Brandul a fost fondat în 2010, este ca un star de cinema (nu degeaba vine de la Hollywood!) și are o varietate de măști. Găsim măști pentru curățare, catifelare, iluminare, hidratare, calmare sau fermitate. Și totul într-un timp scurt de acționare! Vedetele le folosesc, așa că de ce să nu le folosim și noi? Mai ales că nu puteți să spuneți că măștile nu rămân nr. 1 în relaxare după o zi sau o săptămână complicată.

Vara rămâne în suflet pentru senzația de vacanță, de nopți târzii, de distracție cât cuprinde. Chiar dacă anul acesta a fost diferit, tind să cred că ne-am trăit viața în continuare și ne-am bucurat de ea! Nu uitați să vă bucurați și de ofertele Notino, că sunt din plin – reduceri suplimentare la anumite produse, ruj Bobbi Brown cadou, genți de cosmetice, miniaturi pentru brandurile de lux, Makeup Revolution Mistery Bag, și multe altele! Așa că fuga pe site pentru tot ce au cei de la Notino să vă ofere. Și păstrați vara în inimă chiar și pe sezon rece!

11 Replies to “Cum faci vara să mai stea un pic?

  1. Eu am renuntat sa mai tin cont de ce spun unii si altii ca se poarta vara si ce merge mai bine in sezonul rece. Port ce-mi place mie, ce-mi da mie o stare de bine, si gata! Musai sa imi fac rost de o mostra din Ocean diGioia asta, ca se prezinta tare fain dupa descriere.

  2. Eu inca folosesc lotiunea de corp dupa plaja pentru a prelungi bronzul. Mirosul ei imi aduce mereu aminte de vara, vacanta si plaja!
    Notino m-a tentat si luna aceasta, am pus o comanda care a si venit, si m-am bucurat de produsele si ofertele lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *