Vorbim despre flori atunci când vrem să atragem atenția sau când vrem să facem pe cineva fericit. Sau fericită, mai exact. Oare de ce nu se oferă flori și bărbaților? Sunt atâția care le iubesc și le îngrijesc mai ceva ca unele femei (printre care mă număr și eu). Ba chiar se spune că bărbații care iubesc florile vor avea fete. Uite că la tata așa s-a întâmplat. Unii bărbați sunt mai delicați decât o femeie și mai cu bun simț. Totuși, de ce nu le oferim și lor flori? Sigur s-ar bucura de ele. Și poate că ar fi frumos să încercăm ceva mai deosebit, nu clasicul buchet de flori. Nu știu de ce, buchetul de flori îmi inspiră un cerc. Iar cercul îmi inspiră feminitate. Oare nu pătratul e cel care se raportează la bărbat sau viceversa?

Unui bărbat i-aș oferi flori la cutie. Plină cu tot felul de culori mai închise sau mai neobișnuite. Nu știu de ce, dar rozul nu-i prinde, orice ați spune voi. Genul de cutie de mai sus ar fi un AȘA NU pentru bărbați, dar un mare AȘA DA pentru femei. O femeie iubește culoarea roz. Și o prinde. Inspiră delicatețe și tandrețe. Un bărbat trebuie să inspire putere și curaj. Dar florile sunt exact ce are nevoie pentru a-l ”îndulci”. Sunt singura, oare, care gândește așa? Bărbatul trebuie să fie bărbat, dar să-și permită și mici momente de alint sau de slăbiciune. Pentru ei aș alege cutii cu flori, nu buchete. Aș alege grămezi de flori, dacă sunt bărbați sensibili. Pentru că sunt greu de găsit și greu de păstrat.

O cutie cu flori suculente e mai practică și mai deosebită. Poate femeia apreciază mai mult floarea în sine, culoarea ei. Dar bărbatul va fi practic și va aprecia și planta verde care e acolo. Ambalarea e ceva special, e o surpriză în sine. Cui nu i-ar plăcea o cutie solidă, albă sau neagră, cu scris auriu? E pur și simplu luxuriant, te bucuri doar la vederea ei. Iar un bărbat adevărat va ști să aprecieze asta!

Chiar, de ce nu oferim și bărbaților buchete de flori în cutie? Ei oare nu merită?

2 Replies to “De ce nu oferim flori și bărbaților?

  1. eu recunosc ca flori barbatilor nu am dat si nici nu voi da. Mi se pare aiurea. Nu am fot educata asa, nu asta ne e mentalitatea si e greu sa o schimbam. Cred ca alte tipuri de cadouri sunt mai potrivite pentru barbati.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *