Neața bună, oameni frumoși! Știu că toată lumea a auzit de Sano, produsele de curățenie și insecticidele care ne fac casa mai sigură și mai igienică, dar aș fi vrut să vă întreb câte din voi știați că ei au și un brand partener de cosmetice? Careline este un brand ce a reușit să aibă în portofoliu produse pentru îngrijire și make-up, de bună calitate și la prețuri foarte accesibile! Noi am primit în cadrul evenimentului de la Suceava nu unul, ci două pachete de la Sano – unul cu produse de curățenie, pentru care zic mersi și mă pun pe frecat flisele, și unul cu cosmetice, format dintr-un săpun lichid și un ruj la alegere. Am studiat atent nuanțele pentru a-mi alege ceva potrivit, și acum sunt gata să vă împărtășesc impresii.

Săpunul lichid cu vanilie și măr a fost o surpriză plăcută și binevenită! De câteva luni am doar săpunuri solide în baie, dar parcă tânjeam după un produs cremos și fluid. Așa că acesta a venit la fix! Are o consistență foarte cremoasă, miroase excelent (mai mult a vanilie decât a măr, mi s-a părut o combinație interesantă), face multă spumă și curăță rapid. Să nu uit că lasă pielea moale, fină, nu am avut probleme să o usuce sau să o irite. Cât despre ruj, ai de unde alege! Sunt foarte multe game disponibile, eu am ales P36 din Color Code, și anume Marshmallow Pink. Acest produs are o textură cremoasă, sunt pigmentate și (zic ei) rezistă mult timp pe buze. Este îmbogățit cu extracte de siminichie și ghimbir, nu este lipicios, iar pe lângă P36, mai există alte 13 nuanțe.

Sistemul de deschidere mi s-a părut cel mai ingenios, pentru a scoate rujul e nevoie să apăsăm un buton, altfel produsul rămâne blocat. Culoarea este un roziu drăguț, nu este prea strident, o să îl pun premiu la unul din concursurile viitoare, pentru că momentan am alte gusturi în materie de nuanțe. La vremea aia nu mă gândeam să mă vopsesc blondă 😀 Totuși, rezistența nu e una wow, nu vă gândiți, pentru că nu se compară cu un ruj mat. În schimb, catifelează buzele, le hidratează într-un mod perceptibil!

Produsele le găsiți pe pagina de Facebook a brandului Careline, dar mai aveți și multe alte opțiuni. Prețurile sunt mai mult decât ok, așa că puteți să vă faceți lista de cumpărături! Nu uitați că cele din Suceava pot face o vizită în magazinul partener Sano din oraș, cartier Obcini, Str. Bistriței, nr.10. Program: L-V: 9.00 -17.00; S: 9.00 – 13.00. Spor la cumpărături!

26 Replies to “Știai că Sano are și un brand partener de cosmetice?

    1. e nuanta pe care as fi purtat-o inainte de blond 😀 acum mi se pare un pic prea cuminte, caut ceva mai intens

  1. De data asta nu m-ai prins in Offise. Chiar stiam de cosmeticele Careline de pe vremea cand nu prea se gaseau produse sano prin magazine si mi le comandam online pe site-ul lor. In schimb, nu ma pot lauda ca am incercat ceva din aceste cosmetice.

  2. Am aflat si eu de curand de acest brand partener al celor de la Sano, o data cu prima mea colaborare cu ei. Vreau sa-mi iau neaparat sapunul ala lichid fiindca deja imi inchipui cat de bine miroase.

  3. Eu stiam ca au, careline si natural, e magazinul de langa biroul meu pe care il vizitez aproape saptamanal. masca de par de la Natural cu cheratina este foarte misto 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *