Ziua bună, oameni dragi! Poate vă era dor de o duminică parfumată, așa că azi m-am gândit că ar fi cazul să vă povestesc câte ceva despre ultima gamă a celor de la BU, Passion, dar și despre două produse de mare ajutor acum, în sezonul cald. Gama In Action are o prezență bine conturată pe piața de la noi, dar parcă le redescopăr cu drag de fiecare dată!

Despre BU In action v-am mai vorbit un pic acum ceva timp, am avut câteva mini-deodorante de la ei și mi s-au părut foarte bune! De data asta vorbim despre gama ce oferă protecție până la 48 ore, atât în varianta spray, cât și roll-on. BU In action este un deodorant eficient, dar fiți atenți și nu faceți confuzia cu un antiperspirant! Deși luptă împotriva aceleiași probleme, un antiperspirant blochează transpirația, în timp ce deodorantul maschează mirosurile neplăcute. Tocmai de aici ideea de 0% alcool, 0% săruri de aluminiu. Antiperspirantele sunt eficiente în absorbția transpirației tocmai din cauza acestor două ingrediente. BU In action oferă și protecție anti pete albe și vă spun sincer că eu nu am mai simțit mirosuri neplăcute atunci când l-am folosit. Prefer varianta spray, mi se pare mai ok pentru stilul meu, dar nici cu cea roll-on nu mi-e rușine!BU Passion este apariție nouă în portofoliul de produse și eu am varianta deo spray și deo natural spray. Este o aromă floral fructată lansată la începutul verii, cu note de măr, coacăze negre și violete (vârf), iasomie, trandafir roșu și tuberoză (mijloc), boabe de tonka și vetiver (bază). Este un parfum de zi cu zi, nu este pretențios sau tare. Persistă destul de puțin în variantele mele, dar apa de toaletă sunt convinsă că e mai ok din punctul ăsta de vedere. Cei de la BU au făcut treabă bună și cu ambalajul, roșul folosit îți ia ochii! Produsele BU sunt pe piață de ceva timp și există foarte mulți consumatori care le apreciază. Fie că vorbim de geluri de duș, deodorante sau game parfumate, au reușit să se mențină undeva foarte sus în top datorită calității și varietății. Voi ce preferate aveți din gamele lor? Ce v-a atras atenția și a reușit să rămână în inimile voastre?

21 Replies to “BU revine în acțiune!

  1. BU in action, varianta spray, e execat genul de produs in target-ul caruia ma incadrez. Eu cumpar exclusiv antiperspirante de tip spray si le prefer pe cele cu parfum fresh/clean/cotton, eventual sa nu contina nici alcool, exact cum e acesta de la BU. O sa mi-l iau si eu zilele astea 😀 .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *