Sunt oameni, deci prin excelenţă, suntem făcuţi să muncim. Dar fiecare are un moment când simte că ajunge la saturaţie, când nimeni şi nimic nu-l mai mulţumeşte, iar sufletul i se întristează treptat. Atunci trebuie să aibă grijă de el şi să facă ceva ce îi place. Trebuie să se rupă de cotidian şi să evadeze într-o altă lume. De aceea plecăm încoace şi încolo, în căutarea vacanţei perfecte: pentru a ne încărca bateriile şi a ne întoarce acasă cu un chef de viaţă nemaiîntâlnit, cu o dorinţă de a realiza tot ce nu am realizat până acum.
Nu e suficient să pleci undeva. Toată lumea pleacă, fie şi până aproape de casă, la un camping cu căsuţe sau pe malul celălalt al Dunării, cu cortul. O vacanţă reuşită înseamnă o vacanţă pe placul nostru. O vacanţă perfectă se socoteşte în funcţie de ceea ce dorim să facem pe parcursul ei: shopping, relaxare, vizite la muzee, safari sau aventuri cât cuprinde. Coctail Holidays ne poate împlini visele şi ne poate ajuta să avem escapada vieţii noastre.
Niciodată nu voi considera că luna de miere trebuie să coincidă cu concediul de vară. Luna de miere este tot o vacanţă, de multe ori nu de o lună, aşa cum îi spune numele, ci mult mai scurtă, dar este mai specială decât orice concediu. Sejurul pentru luna de miere trebuie ales cu grijă, trebuie să fie ceva diferit. De ce să nu alegem, de exemplu, Indonezia? “Salba de smaralde a Ecuatorului”, cum mai este numită, e constituită din mai multe insule, fiind cel mai mare arhipelag din lume. Aici sunt aproximativ 400 de vulcani, din care 130 sunt activi. Indonezia se găseşte în “Cercul de foc al Pacificului”, fapt ce intensifică activitatea seismică şi vulcanică. Mai presus de factorii de natură geografică, această ţară are o cultură bogată, iar peisajele sunt de-a dreptul încântătoare.

Dacă-mi spuneţi că nu v-aţi imaginat deja cum aţi arăta pe un şezlong, cu un cocktail în mână, bucurându-vă de soarele delicat…nu vă cred! Indonezia e un minunat loc de vizitat în doi, aşa, ca de început de drum în viaţă!
Dacă vacanţa aceasta de vară doriţi să v-o petreceţi “cu burta la soare”, relaxându-vă şi profitând de vremea frumoasă, propun să aruncaţi o privire şi pe Sejururile de vară 2014. Personal, aş alege o insulă grecească; tare frumos îmi mai par acele locurile! Parcă eşti în paradis. Soare cât curpinde, apă limpede, dar şi bucăţi de istorie care ţi se întind în faţa ochilor. Parcă te vezi înapoi în vremea miturilor şi legendelor olimpiene, şi nici nu ţi-ai mai dori să pleci!

Cum să refuzi aşa minune? Totul îţi inspiră pace, linişte sufletească şi relaxare deplină. Chiar şi cel mai stresat om s-ar destresa în aceste locuri!
O vacanţă trebuie să fie ceva frumos, ceva de care ţi-e drag să-ţi aminteşti. Alege ceva care ţi se potriveşte, nu te duce la mare iarna, şi nu încerca sporturi extreme dacă ţi-e frică să traversezi şi strada. Fă ceva pentru sufletul tău…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *