Ziua bună tuturor! Astăzi vorbim un pic despre magazinele SH și despre puncte tari sau slabe. Despre părerea mea și despre ultimele achiziții, mai ales că s-a deschis recent un SH chiar lângă noi și văd că are un succes nebun. Adevărul e că au și marfă bună, sper ca acest lucru să nu fie doar la început, ci să se mențină pe parcurs. Dar să vorbim un pic despre păreri și impresii după colindat îndelung și magazine de mall, și magazine SH.

Impresii pozitive:
 • în magazinele Sh poți găsi adevărate comori. Exact cum vă spuneam, la magazinul nou, Avantaj se numește, găsiți o mulțime de haine deosebite. Sâmbăta au lot nou de marfă, dar dacă vrei ceva, trebuie să te duci de la 7-8 dimineața, în condițiile în care ei deschid la 9. Dacă nu te duci devreme, chiar o să regreți. Am văzut o mulțime de haine de calitate excelentă, Adidas, Gucci, Tommy Hilfiger, Under Armour, cam tot ce vă puteți imagina. Iar prețurile sunt super ok – 15 lei tricouri, cămăși, fuste, bermude, pantaloni scurți, 18 lei blugi, 10-50 lei genți, 25 lei geci subțiri, 10-80 lei încălțăminte. Să vă arăt ce mi-am luat eu de la ei:

Fiecare 15 lei, toate cu excepția primei perechi de pantaloni sunt de la H&M. Aceea e de la S. Olivier. Mr. și-a luat și el vreo 5 tricouri, toate de la Adidas sau Jack&Jones. Mai văzusem și o rochiță tare simpatică, însă era un pic pătată și nu știam dacă reușesc să scot pata cu ceva.

 • calitatea este de departe mult mai bună față de produsele noi. Nu știu cum naiba se întâmplă, presupun că ori e de vină proveniența hainelor – Germania, de cele mai multe ori, ori faptul că materialele de acum ceva timp erau mult mai rezistente decât ce se folosește azi. De exemplu, am perechea de pantaloni de mai jos de vreo 6 ani, cred (da, încă mă încape :)))) și nu a pățit nimic. În momentul de față, cam orice pereche de blugi se duce în maxim 1 an.

 • prețul e un factor important de luat în calcul. Întotdeauna magazinele SH vor avea prețuri mai mici față de produsele noi. Doar că, depinde cât merită. De exemplu, acum vreo 3 ani sau ceva de genul ne-am luat pantaloni și geci de ski din SH cu aproximativ 100 ambele, în condițiile în care fiecare erau noi, cam 100 și ceva de lei. Deci am făcut o economie serioasă. Și chiar au rezistat și le purtăm în fiecare iarnă.
 • produsele sunt tratate anterior să fie puse în vânzare. Sunt date cu dezinfectant, adică nu le consider un pericol pentru organism.
Impresii negative:
 • cele mai mișto lucruri se dau la început, nu există mărimi la fiecare produs. Adică dacă vezi ceva și îți place, cum fac eu când mă uit vineri după-amiază ce marfă aduc lângă noi, dacă nu ești primul la ea… degeaba! Nu vei mai găsi alt produs la fel. Pentru că nu așa funcționează. Nu e pe lot, cu mărimi diferite. Dacă nu te încape, nu te încape și aia e.
 • aveți grijă la politica de retur – vedeți dacă puteți da înapoi articolele care nu vi se potrivesc. Nu știu cum funcționează, dacă e la fel ca la magazinele cu produse noi, unde returnezi cu bonul. Nu știu nici dacă toate magazinele SH au cabine de probă, ca să nu veniți cu ele înapoi.
 • singurul lucru la care nu m-aș băga să iau – încălțămintea. Nu știu de ce, dar mă gândesc că poate au existat ciuperci ale piciorului & stuff. Corectați-mă dacă greșesc. Dar asta chiar nu am încercat să iau, deci mai bine să nu mă pronunț. Totuși, am văzut Adidas sau alte branduri ok, la prețuri bune.
Cred că magazinele SH merită din plin! Înainte era Humana la putere, dar acest lanț – Avantaj, am văzut că are magazine și în Galați, și în Tulcea, deci chiar pare că face treabă bună. Aici  am un articol mai vechi despre achiziții de la Humana, care îmi întărește spusele. Căutați bine și făceți-vă timp să mergeți măcar o dată la început de lot, sigur găsiți lucruri foarte mișto. În plus, gândiți-vă și că refolosiți, deci poluare mai puțină. Voi sunteți adepții SH-urilor sau nu frecventați?

13 Replies to “De ce spun ”DA” cumpărăturilor la SH

 1. Da,chiar sunt lucruri foarte bune in aceste magazine și mult mai calitative decât astea pe care le cumperi noi .Mi-am luat și eu de multe ori ,însă nu am prins la început atunci când bagă lot nou ,dar chiar se merită .

 2. Chiar se gasesc articole faine la Sh, dar din pacate eu nu am rabdare sa caut. Mai faceam asta pe perioada facultatii.

 3. Eu nu prea am vazut sh-uri cu lucruri de calitate in orasul meu. Sunt uneori foarte multe produse care au totusi inca eticheta pe ele, dar trebuie sa ai putin noroc sa le gasesti. Nu prea am timp sa scormonesc dupa sh-uri dar cumpar adesea lucruri la preturi mai mici din outleturi

 4. Super ca ai gasit atatea haine pentru vara si ca pui accent si pe SH, nu doar pe consumerism. Eu nu prea am SH-uri interesante in oras… am fost mai demult si gasisem cate ceva, apoi mai nimic (mai ales marimea mea mica). O sa mai incerc pe viitor.

 5. Si eu am multe haine de la SH in dressing. Sunt foarte faine, rezista foarte bine in timp si , bineinteles, achizitionate la un pret foarte bun!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *