Bună ziua tuturor! În timp ce toată lumea face pregătiri, eu am luat o pauză pe ziua de azi, pentru că am tot bucătărit de azi dimineață. Și am decis că e momentul să vă vorbesc despre minunea pe care am primit-o pentru testare acum câteva zile. este vorba despre pila electrică Scholl Velvet Smooth, primită prin bunăvoința celor de la BuzzStore.

IMG_20150407_150529Coletul a ajuns în urmă cu câteva zile și deja ne-am pus pe treabă! Am găsit în el pila minune, un ser intens hidratant, ghidul de buzz și 5 broșuri pe care le voi distribui celor cărora le voi vorbi despre acest produs atât de util!

Pila nu s-a lăsat atât de ușor desfăcută, am și un filmuleț cu momentul funny, dar mi-e prea rușine să-l postez :)) Totuși, după ce ambalajul a cedat (de la forța soțului, bineînțeles), a urmat uimirea, admirația mută și entuziasmul! Mai ales soțul meu are nevoie de o atenția specială în ceea ce privește călcâiele, întrucât stă toată ziua în picioare și cam are probleme. Nici eu nu o duc mai bine, pentru că am multe zone cu bătături și piele îngroșată. Așa că ne-am pus pe treabă, să vedem ce știe să facă Scholl Velvet Smooth!

VID_20150408_212456

Câte dintre noi n-am folosit celebra piatră ponce, care nu te ajută la nimic? Mai nou, aveam o pilă abrazivă, parcă e răzătoare, care lasă călcâiul ca după război: ferferniță! Simți cum se agață pielea agresată de orice țesătură, de orice șosetă sau chiar de lenjeria de pe pat! N-am găsit niciodată soluții bune pentru ce a însemnat bătătură, piele moartă, exfoliantele nu fac nimic în aceste cazuri, sunt complet depășite, așa că mereu am avut probleme cu călcâiele. Când am văzut ce e și la soțul meu… m-am crucit! Doar că de data asta, diferența e notabilă. Scholl Velvet Smooth e super simplu de folosit! Doar o pornești și face singură tot!Nu trebuie să apeși prea tare (în acel moment se oprește, parcă te învață s-o folosești!), curăță pielea atât de bine, oricât e gravă ar fi problema!

IMG_20150408_212442 IMG_20150408_213000 IMG_20150408_213436 IMG_20150408_213514Se vede că sunt ceva probleme, nu? Dar după o perioadă de utilizare a pilei electrice, am convingerea că se vor rezolva!

IMG_20150408_213824IMG_20150408_213838Serul intens hidratant pentru picioare vine în completarea pilei, sporind efectele benefice! Conține acid hialuronic, caviar verde și Pentavitin, substanțe acre ajută la hidratarea pielii de pe tălpi. Acest produs se recomandă a se folosi pe pielea uscată, după utilizarea pilei electrice. Miroase demențial (la o primă evaluare făcută de nasul meu sensibil :D) și sper să facă ceea ce promite!

Acestea au fost primele impresii. Să punctăm aspectele importante ale folosirii pilei electrice Scholl Velvet Smooth:

– nu doare

– nu îți ia o eternitate să ai călcâie frumoase

– se folosește foarte ușor, până și un copil ar putea-o mânui

– capătul pilei se schimbă în caz de uzură (se recomandă, de altfel, schimbarea la 3 luni)

– este mică, compactă, ușoară

– este plăcut de folosit!

La final, vă las cu o poză de grup 😀 Suntem doi testeri, așa că… ne încadrăm toți în fiecare articol de acum înainte și-n fiecare poză!

IMG_20150408_213859

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *