Dacă tot ne pregătim de weekend, haideți să vedem și pe unde mai mergem și ce cumpărături mai facem. În ultima perioadă am lăsat-o mai moale cu cosmeticele, dar am intensificat cumpărăturile de altă natură. Nu neapărat de decorațiuni, ci încerc să mă axez pe chestii absolut necesare, cum ar fi aparate de care am nevoie sau lucruri pentru Aki. În rest, stau destul de cuminte. Până la proba contrarie! Dacă găsesc ceva wow, nu mă dau în lături.

Carrefour-ul îmi pare că are din ce în ce mai puține și mai slabe oferte. Nu știu de ce, dar dacă acum ceva timp era printre magazinele preferate, acum îl ocolesc cât pot și refuz să fac cumpărături de aici, chiar și de alimente. Mi se pare că prețurile au crescut mult prea mult și nici calitatea nu mai e wow. Doar prin Carrefour Market mai intru ocazional și mi se mai lipește ceva de mână. În rest… ah, da, aș vrea un tricou cu GoT.

Mi-ar plăcea să avem și noi Cora în oraș. Sunt destul de multe chestii interesante aici și e un hypermarket cu de toate, din ce văd. Îmi plac cămășuțele, m-aș orienta spre așa ceva.

Deja la Dm ochesc multe lucruri faine de fiecare dată când intru acolo, dar încerc să îmi țin dorințele sub control. Nu mai cheltui ca înainte, mă limitez la benzile pentru puncte negre… și cam atât. Nu mă mai entuziasmez la orice produs cosmetic și îmi aduc aminte de fiecare dată când pun mâna pe ceva că am acasă ceva similar. De data asta mi-a atras atenția rimelul ScandalEyes, cu care am avut o relație faină. Again, am vreo 3 rimeluri începute acasă. So… stop! Ce pot să vă recomand cu drag e tratamentul pentru păr de la Palmers, văd că e 9 lei plicul, și merită din plin! Aveți aici un review.

De la Lidl deja am luat ieri o oja, chromatic blue parcă se numește nuanța, e o minunăție multicromă. Are reflexii faine, urmează să o și aplic pe unghii. Dacă ajungeți, nu ratați setul de manichiură-pedichiură. Again, genious! Mi-a plăcut la nebunie, îl am de foarte mult timp și sunt mulțumită de el. Am primit întrebări unde se găsesc rezerve de capete. Sincer…nu știu. Ieri mi-am luat și un aparat de vafe, așa că de acum mă veți vedea mai des cu așa ceva. Îmi face cu ochiul și Friteuza cu aer cald, deci aș vrea așa ceva cu viața mea!

La Selgros sunt multe haine, încălțăminte și genți faine, dar zău că au niște scoruri de îți vine rău! Nu înțeleg de ce aș da peste 100 lei pe o bluză simplă, o cămașă… Cred că sunt un pic deplasați la capitolul ăsta, chiar dacă și calitatea pe care o oferă e wow. Totuși… e exagerat!

Cam acestea sunt ofertele de luat în seamă pentru acest weekend. Eu nu promit încă să ajung pe undeva, am alte planuri, dar zic eu că poate dau o tură și mi se lipește ceva și de mână. Voi ce planuri aveți pe weekend?

18 Replies to “Unde facem shopping în acest weekend? #105

  1. No shopping ca sunt in plin tratament la dintolog si am o poala de bani de lasat pe acolo, plus ca am si 3 sarbatoriti in aprilie si am cam incurcat-o pentur ca trebuie sa iau cadouri.

  2. Eu maine fac o vizita la Carrefour. Nu am de luat nimic de imbracat dar preturile la alimentele proaspete este excelent.

    1. cand aveam lidl mai aproape, sa stii ca la fel faceam si eu. eram innebunita. dar acum e mai departe si ma seaca sa ma plimb atata drum dupa ei… plus ca e si strada proasta prin zona

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *