Ziua bună, oameni frumoși! Și un început de lună superb să aveți! Lunea e mereu o zi grea, și dacă ai și un weekend agitat, parcă îți dorești să nu mai vină. Mai ales că schimbarea asta de oră m-a și dat un pic peste cap, ieri dimineață eram trează din zori, azi parcă aș mai fi dormit. Dar pentru că trebuie și munca nu așteaptă, uite că a trebuit să mă urnesc din pat. Nu fără regrete și nu fără să mă gândesc ce bine era să mă fac comodă și să răsfoiesc Cosmo de luna asta. Am primit-o vineri și cred că e ultima lună de abonament. Păcat! Mă obișnuisem cu ea.

Nu a avut decat o mostră de cremă Vichy, în rest fără inserturi. Ciudat, mă obișnuisem cu mai multe. Unica am văzut că are cadou un produs de la Avon. Mai tentant, aș zice eu.

Am observat în numărul de aprilie o predilecție pentru reciclare, sustenabilitate și produse bio. Nu știu dacă e o modă sau pur și simplu ne trezim la realitate (deși tind să cred prima variantă). Și în ceea ce privește produsele cosmetice, da, recipientele de plastic ocupă un loc fruntaș în ceea ce privește poluarea. Așa că de preferat, recipiente din sticlă. Sau plastic reciclat (vezi Yves Rocher, dar nu numai).

Nu merg eu la salon să mă vopsesc sau să îmi aranjez părul, deși ar fi fain. Totuși, mă gândesc că sunt femei care frecventează sau care își doresc, dar multe nu știu despre ce e vorba și care e limbajul de ”salon”, Așa că în numărul de aprilie găsim câteva specificații ”tehnice”.

Mi-a plăcut articolul cu întrebările pe care e ok sau nu să le pui la interviul de angajare. Sunt chestii simple, poate elementare, dar unele din ele chiar fac o impresie bună. Așa că de ce să nu știi mai multe dedesubturi?

Dacă e un nou an, mai sunt și trenduri noi de diete. Personal, m-am cam potolit pe partea asta și prefer să adopt stilul ăla de viață mai regulat și mai sănătos, cu plăceri periodice. Adică mai pe scurt, câte puțin din toate, fără a exagera.

Și un ultim articol pe care eu l-am găsit interesant este neprotejarea împotriva BTS-urilor și incindența tot mai mare pe care acestea o au în rândul tinerilor, mai ales. De multe ori, ei aleg să se protejeze împotriva sarcinii, dar uită de HIV, de sifilis, gonoree, și alte minuni de genul. Da, pot fi tratate (unele din ele), dar…pe bune?

Cam acestea au fost articolele ce mi-au atras atenția luna asta în Comsmopolitan. Vouă ce articol vi se pare mai interesant? Ce teme ați mai prefera să abordeze?

48 Replies to “Revistele lunii aprilie – Cosmopolitan

  1. stilul de viata sanatos chiar e luat in seama, dar de multe ori sunt niste chestii abordate usor superficial, asa mi se pare

 1. Oricât de strălucitor ar fi mediul online, nimic nu se compară cu o revistă în format tradițional. Mirosul de tipar, hârtia lucioasă…o adevărată experiență! Încă de mică am adorat revistele! Le preferam pe ele în locul păpușilor.

 2. sa mai zic ca nu ma atrage nimic? Cred ca deja banuiesti asta. Si chiar as fi curioasa de un sondaj care sa arate care este procentul femeilor care cumpara reviste si cu cat a scazut fata de acum 15 ani.

  1. stiu, la tine nu ma astept sa mai agreezi revistele 😀 sunt convinsa ca interesul a scazut. dar daca nu avem net… ce ne facem?

 3. Eu sustin reciclarea, asta e si motivul pentru care iubesc Yves Rocher si le cumpar produsele foarte des. Eu am luat revista Unica de aprilie cu un spray de corp Avon cu mure si vanilie(fiindca altceva mai tentant nu am gasit, in afara de rujuri, crema de corp si oje). Eu as fi vrut o crema de fata…

 4. Citeam intr-o vreme multe reviste, acum parca nu mai am chef de ele. Insa o sa caut sa le mai cumpar poate gasesc ceva nou.

 5. Articolul cu reciclarea mi-a atras atenția. Mi-ar plăcea mai multa atenție în tara noastră pe acest subiect. În același timp articolul tău m-a făcut sa realizez ca nu am mai răsfoit o revista de ceva timp.

  1. mie imi place sa le rasfoiesc tare mult, chiar daca multe din informatii le am deja. pe net nu prea stau sa caut asa ceva

 6. Eu de obicei cumpar revistele pentru cadouri. Eram fana infocata Unica si ajunsesem sa mi-o cumpar indiferent de cadoul ei, doar ca in ultimul timp parca numai reclame am vazut si nu am vrut sa mi-o mai iau

 7. Obisnuiesc sa cumpar reviste de tot felul , ma deconecteaza si imi place sa rasfoiesc paginile lor. Nu se compara cu mediul online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *