Chiar dacă ai unul sau mai mulți angajați, e de bun gust sau de bun simț, să zic așa, să le faci un cadou cât de mic în perioada sărbătorilor. Fie că e vorba de un cadou simbolic sau de prime sau recompense, eu zic că trebuie să existe. Până la urmă, firma ta merge ca un mecanism, unde toți își aduc aportul. Deci dacă ești în pană de idei cu ce să le iei angajaților, îți sugerez să cauți cosuri cadouri de Craciun, în orice mărime și dimensiune. Adică, te cred, nu vei da tuturor câte un coș cu de toate, cu valoare de peste 300 lei, dar măcar ceva micuț, cu strictul necesar, să fie o bucurie…

cosul-angajatilor-1Poți face cadouri de Crăciun și cu bani puțini. De exemplu, acesta este unul din cele mai ieftine coșuri cadou de Crăciun, dar conține câte puțin din toate – biscuiți fini, praline, panettone, spumant. Și ține cont să alegi ceva cu mai multe specialități, produsele nu-s din cele de care mâncăm în fiecare zi, ci lucruri mai calitative, de ocazie.

cosul-angajatilor-2Dacă dispui de un buget mai generos sau vrei să impresionezi pe cineva, un coș mai ”plin” e soluția. Aici poți adapta atât pentru șefi sau colaboratori, cât și pentru rude, nași sau prieteni. Deja vorbim de whisky, de vin franțuzesc și praline belgiene. Poate ar fi cazul să te orientezi spre cadouri de Crăciun personalizate și sigur vei da gata pe oricine!

Eu am primit un astfel de coș anul trecut, și am fost super încântată. Mi se pare o idee genială de a face un cadou stilat și totuși atât de util. Cui nu-i plac dulciurile să ridice mâna sus! Mă gândeam eu că n-aveți nimic de obiectat. Dacă oferiți minunile astea și unei femei… i-ați cam cucerit inima! Adică eu, dacă primea așa ceva, mă câștiga persoana respectivă pe viață. Sunt multe variante în magazine, dar eu propun să vă orientați spre cadouri de Crăciun online. Sigur veți găsi ceva mai acceptabil ca preț. Plus că ai de unde alege, oferta e bogată.

Tu te-ai gândit ce cadouri le faci angajaților și colaboratorilor anul ăsta? Fii profi!

2 Replies to “Ai o firmă? Ce le faci cadou angajaților de Crăciun?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *