Ziua bună, oameni frumoși! Produsele Faunus Plant nu îmi sunt necunoscute, sper că nici vouă! Ei au pe site o gamă largă, de la unguente și siropuri până la ceaiuri, tincturi, uleiuri de masaj și balsamuri de buze. Filosofia companiei este aceea de a folosi tot ce are natura pentru a ne trata. Plantele medicinale sunt cele care ne vindecă, dacă știm cum să le alegem. Tocmai de aceea, ei au pus accent pe natură și pe darurile sale. Fără aditivi inutili, fără substanțe chimice periculoase, produsele Faunus Plant sunt de un real folos și acoperă o gamă mare de probleme.

Pachețelul conține patru produse – balsam de buze cu propolis, ulei de masaj relaxant, unguent cu cătină și sirop cu soc. Dar să le luăm pe rând și veți vedea ce beneficii are fiecare!

Uleiul de masaj este mi-nu-nat! Trebuia să fie cireașa de pe tort, dar am zis să vi-l prezint primul! Este un ulei extraordinar, ce ajută la un masaj ca la carte. Îl plus, datorită extractelor de gălbenele, sunătoare, ylang-ylang și lavandă, ajută la relaxare. Dormi neîntors după un masaj cu acest produs. Pe testate!

Balsamul de buze cu propolis este varianta standard, fără aromă, dar tot 100% natural, prelucrat manual, fără parabeni sau alte substanțe chimice. Este ideal pentru buzele uscate, catifelează și le menține hidratarea. Am sesizat că a apărut și o variantă cu grapefruit, cred că miroase super.

Siropul cu soc este un supliment alimentar expectorant și depurativ. Contribuie la funcționarea normală a sistemului respirator și la detoxifierea organismului. Conține zahăr, deci nu e recomandat diabeticilor. Mă bucur că specifică acest lucru pe site, alții uită să o facă.

Unguentele Faunus – tratamente naturale

Și totuși, am lăsat ce e mai bun la final. Am primit un unguent cu cătină, dar am vrut să vă arăt că mai am unul cu gălbenele, și unul cu gălbenele și propolis. Toate sunt destinate pielii uscate, cu cicatrici sau alte probleme. Gălbenelele sunt cunoscute pentru proprietatea lor de a regenera pielea și folosesc aceste produse de fiecare dată când am o zonă uscată sau când am zgârieturi sau răni.

Unguentul cu cătină este antiseptic și emolient, astfel că este foarte bun și pentru arsuri, acnee și psoriazis. De ceva timp aveam câteva zone pe corp mai uscate, care arătau ciudat, așa că am folosit aceste unguente în combinație și am scăpat de ele.

Personal, produsele Faunus Plant mi s-au părut grozave. Am încercat și unguentul cu ardei iute, dat fiind faptul că mai facem câte o întindere sau ni se mai pune câte un junghi. Of, da, lucrurile astea încep să se întâmple mai des, ne avertizează asupra vârstei! Voi ați folosit produse Faunus? Ce vă place cel mai mult de la ei?

13 Replies to “Faunus Plant – pentru sănătatea noastră!

  1. Pentru mine, produsele care au pe etichetă cuvântul soc sau tei sunt un must have. De acest brand nu auzisem, dar cel mai probabil îl voi testa și eu cât de curând. Nu pot rezista produselor care miros a tei sau a soc… :))

  2. Hai să recunoaștem! Nu ești român adevărat dacă nu ai acasă un unguent de gălbenele! :))

    Am atâtea produse pe bază de plante încât aș putea să-mi deschid un plafar. Prin urmare, îmi sunt cunoscute produsele celor de la Faunus. Mă bucur să descopăr că se află și pe lista preferințelor tale!

  3. Intr-un timp aveam toate siropelele din colectia lor! Sunt extrem de bune, iar cei din familia mea le adora!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *