Ca în fiecare lună, mai găsesc câte 1-2, poate mai multe produse care le folosesc cel mai des şi mă încântă cel mai mult. Unele sunt descoperiri noi, altele sunt cunoştinţe vechi sau produse uitate într-un colţ, aproape goale, pe care acum le plâng.

Exemplul cel mai concludent este parfumul Avon Fleur. Îl plâng şi după ce s-a terminat şi o să mai bocesc după el până mi-l iau iar! Îmi place. Are un miros floral, fără a fi greoi, e numai bun de vară!
M-am împăcat bine şi cu sprayul de corp El Divino cu pepene roşu. Nu ţine o veşnicie, dar cât îl simţi, parcă ai vrea să-l mănânci!
Dacă e vară, e soare! Şi am reuşit şi eu (într-un final fericit!) să ajung la plajă. O singură dată până acum. Trebuie să remediez treaba asta neapărat! M-am pârlit foarte puţin, aşa că unul din favoritele de luna asta e sprayul After Sun de la Avon, care mă răcoreşte de fiecare dată.
Deodorantul Adidas e cam singurul care mai face faţă (cât de cât) temperaturilor. Cred că trebuie să se inventeze ceva nou, special pentru mine…

Sandale, papuci, plajă = călcâie aspre. Aşa că nu uit de crema hidratantă pentru călcâie de la Avon. Preţ mic şi-şi face treaba!
Aveam nevoie de o cremă de mâini, pentru că, logic, eu când fac curat şi umblu cu tot felul de chimicale prin casă, nu port mănuşi. Şi m-am trezit că eram gata-gata să rămân fără piele. Începusem să mă cojesc în ultimul hal. M-am cam speriat, ce-i drept, dar crema de la Balea şi-a făcut treaba în no time! Unde mai pui că miroase şi bine de tot?
Iulie cred că a fost luna în care mi-am schimbat de cele mai multe ori culoarea de pe unghii, ojele, paietele, sclipiriciul, am combinat tot felul de decoraţiuni şi modele. Şi presimt că ce-a mai rămas din vară o să continue în acelaşi ton vesel!

Nu am foarte multe favorite, ştiu că lipsesc cremele, protecţia solară, machiajul, etc. Poate în august o să descopăr mai multe produse. Până atunci, însă, ne mulţumim cu ce avem!
Avem preferate comune luna asta?

4 Replies to “Favoritele lunii iulie

 1. Si eu am stat la plaja tot o singura data anul asta 😀 .Nu am folosit decat sclipicelele,dintre produsele pe care ni le-ai aratat,dar ma tenteaza parfumul de la Avon:D .
  Pupici :*

  1. miroase demential! de mult nu mi-a mai placut un parfum asa mult. adevarul e ca avonul are vreo 2-3 parfumuri care mie mi se potrivesc. si daca le prind si la oferta…cu 2 mil jumate imi iau 4 parfumuri 😀
   eu am o boala anul asta cu sclipiricii pentru unghii!
   si sper (sper!) ca saptamana viitoare sa ajung si eu inca o data la plaja, ca dup-aia oricum am programat weekend la mare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *