Timpul ăsta trece de parcă nu se mai oprește. Prima zi de octombrie a fost teribil de mohorâtă, cu ploaie, bună de stat în pat. Și chiar asta am făcut: am lenevit! Am dormit vreo 2 ore, apoi nu m-am mai mișcat din pat decât să mănânc puțin. Acum m-am urcat pe cântar și constat cu bucurie că am scăzut sub 65 kg, ceea ce nu poate decât să mă încânte. Am în plan să ajung la 60. Cât oi reuși…nu știu. Dar merită să încerc! Totuși, până una-alta, să vă arăt ce produse am folosit cel mai intens luna asta. Am avut ceva noutăți, am început să mă machiez mai mult, vreau să intru și-n proiectul ”Finish 6 by Christmas”, deci chiar am activitate! Dar, să trecem la treabă!

IMG_20151001_203731M-am înțeles perfect cu fardurile Elf și chiar îmi pare rău că nu le-am folosit mai intens înainte, dar pe căldura ce s-a încheiat, machiaj îmi lipsea! Nu cred că vi le-am arătat, dar voi face un swatch cât de curând și un make-up pentru voi!

Oja de la Yves Rocher, nuanța Pepene sidefat, este cumpărată acum o lună. Este prima oja din care consum atât de mult în atât de puțin timp. Uite că săptămâna asta am ratat ocazia de a-mi face unghiile, dar duminică seara am timp să mă gândesc la o manichiură. Această ojă este foarte ușor de aplicat, se usucă relativ repede și sunt necesare 2-3 straturi pentru a fi opacă. Dar rezistă și arată tare drăguț!

Crema de ochi de la Balea nu are nevoie de prea multe prezentări. Este o cremă bună, intră repede în piele și hidratează. N-am avut probleme cu usturimi sau iritații.

Deodorantul Rexona cu Motion Sense l-am primit ca premiu la o campanie Blogal Initiative. La temperaturile de 30 grade + nu prea făcea față, dar de când cu vremea mai blândă, e ok. Îmi place mult mirosul său, este foarte fresh.

Eu nu mă prea împac cu loțiunile de corp. Dar de data asta am găsit una care chiar îmi place, și anume cea de la Elmiplant cu gutuie și lămâie verde. Sunt în ton cu toamna, miros foarte, foarte bine, m-aș mânca, de fapt :D, iar acest produs intră repede în piele și nu lasă vreo peliculă grasă.

Am prins gustul băilor fierbinți cu multă spumă. Și asta datorită spumantului cu mango de la Avon. Trebuie folosită o cantitate puțin mai mare pentru o spumă mai consistentă, dar se merită. Eu m-am dezobișnuit de băi în cadă, prefer dușul, că e mai rapid, dar măcar un răsfăț pe săptămână este necesar!

Am ajuns și la ultimul produs, și anume apa de toaletă Naturelle de la Yves Rocher. Am tot citit despre ea pe diverse bloguri și nu înțelegeam de ce e lumea așa încântată de ea. Atunci când am prins oferta cu un produs la 1 leu și această apă de toaletă oferită cadou, n-am mai stat pe gânduri. Și uite așa a început povestea de dragoste dintre noi. Fiind o apă de toaletă, nu persistă extrem de mult. Dar mirosul ei e fresh, inconfundabil, și rezistă măcar 2-3 ore. Să nu mai spun că-mi place și ambalajul! Totuși, din octombrie cred că mă voi orienta spre parfumuri mai dulci, mai ”grele”, pentru că ele sunt favoritele mele și frigul îmi permite.

Cam astea au fost favoritele lunii septembrie. Sper ca și octombrie să fie cel puțin pe jumătate la fel de prolifică! Voi ce produse ați folosit intens luna asta?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *