Avem deja 20 de săptămâni de când facem shopping inteligent și urmărim toate ofertele, pentru a nu rata vreun preț bun. Nici de data asta nu ne dezmințim și încercăm să mai luăm una-alta la prețuri bune și foarte bune. Dar hai să vede, peste ce dăm și săptămâna asta!

billaN-am mai făcut de mult un colaj cu ofertele de la Billa pentru că pur și simplu erau prea puține sau nu erau avantajoase. Dar de data asta am găsit câte ceva. Cardul Billa Plus este destul de bun și oferă ceva reduceri pentru anumite produse de îngrijire. De exemplu, gelul de duș Palmolive la jumătate de litru mi se pare ok ca preț, dar și apa de gură Colgate Max White One. Pentru soț, aș lua un after shave Hattrick, știu ca miroase genial, tata îl folosea.

dmLa Dm s-a schimbat catalogul, dar nu pot spune că am văzut ceva să mă dea pe spate. Gama Derma Spa goodness de la Dove este în promoție, dar mie mi-a atras atenția mai mult masca de păr de la Gliss. Nu am încercat produsele lor până acum, dar cred că sunt bune. Dacă n-aș mai avea acasă două creme anticelulită, mi-aș lua și uleiul termoactiv.

selgrosLa Selgros au intrat o grămadă de cataloage, promoții bune la mai multe tipuri de produse, de la haine la produse alimentare. Și eu mi-am făcut deja o listă, dar strict pe partea de alimente. Deși dacă ajung acolo, s-ar putea să mă abat de la ea. Îmi plac ghetuțele pe care le au, dar și promoțiile faine la Nivea și Old Spice. La Sensiblu

sensibluLa Sensiblu a început sezonul produselor pentru imunitate, pentru răceală și gripă și diverse afecțiuni. Dar am găsit și ceva cosmeticale printre ele, și mi se par interesante produsele Minus 417 pentru păr, aș fi curioasă ce știu să facă.

Cam acestea sunt prețurile bunuțe pe care le-am găsit săptămâna asta. Slabuț, dar bine că există! Eu am în plan să dau o tură prin Selgros, dar și să caut o rochie lungă – săptămâna viitoare am nuntă! Să vedem ce găsim și cu ce mă aleg. Zi faină să aveți și un weekend mai cald!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *