Îmi place la nebunie să particip la diverse project-pan-uri care mă motivează să consum din produsele pe care le-am acumulat de-a lungul timpului. Poate uneori, de lene sau din alte cauze, nu am starea necesară să le folosesc constant, și le arunc din cauză că au expirat sau au căpătat nuanțe/mirosuri neplăcute. Și de cele mai multe ori îmi pare rău, atât de bănuții pe care i-am dat, cât și de produsul în sine, de faptul că nu m-am mobilizat. Anul trecut am participat la proiectul Finish 6 by Christmas! cu câteva produse destul de ușor de folosit, zic eu, și am avut rezultate bune. Anul ăsta nu lipsesc, ba din contră! Am ales mai multe produse de make-up de data asta, pentru că trebuie să mă mobilizez și să încep să termin din ele, nu să le cumpăr și să le las acolo! De trei zile mă machiez dimineața, mă trezesc mai devreme cu 10 minute și sunt tare mândră de mine 😀

IMG_20151001_204155Pentru anul ăsta am ales următoarele:

  • crema de ochi Balea – începutul e promițător. Problema e că eu mă limitez la început. O folosesc cu entuziasm până încep să uit și să sar peste ea. Poate de data asta îmi voi crea o rutină.
  • crema de unghii pentru fortificare de la Yves Rocher – pentru ca un produs să dea rezultate trebuie folosit constant. Deci trebuie să mă obișnuiesc cu ea!
  • oja ”Pepene sidefat” de la Yves Rocher – vreau să termin o ojă în viața asta. Și clar, asta-mi place cel mai mult la momentul actual.
  • fardul de pleoape The One, nuanța Beige Pearl – are deja o vechime onorabilă și am început să-l folosesc și ca bază pentru alte farduri. Deci…la treabă!
  • creion retractabil The One negru – n-am mai terminat un dermatograf de mult timp. Iar acesta-mi place suficient de mult pentru a-l folosi constant.
  • creion 3 in 1 Indigo – find mov, n-ar trebui să am probleme cu el. Merge și pe post de ruj, dar cui îi stă bine cu asemenea nuanțe. Eu nu mă încadrez la categoria asta 😀 Totuși, îmi place, și se face anul de când îl am. Nu e destul?

Cam astea-s cele 6 produse alese de mine să le ”căsăpesc”. Sper să am rezultate bune, măcar un 50% reușită. E mai greu, fiind 3 produse de make-up și o ojă, dar sper să fac față! Voi nu vreți să vă alăturați acestui proiect? Sunt tare curioasă ce produse ați alege! Vă provoc să participați, cu blog sau nu, și să îmi spuneți care sunt cele 6 alegeri!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *