Parcă mai ieri era început de an și mă puneam pe treabă împreună cu alte bloggerițe pentru un nou Project Pan – Finish 7 by Spring. Și iată că timpul a trecut al naibii de repede, ceea ce mă face să mă gândesc că deja s-a dus un sfert din an, și n-am fcut mai nimic, și m-am trezit pe 20 martie, azi, că a expirat timpul pentru consumul produselor alese acum 2 luni și ceva! Pot spune că am o rată de reușită mai bună decât la proiectul Finish 6 by Christmas, unde nu am excelat. Acum pot spune că am consumat 6 produse din 7. Binișor! Zic eu…

IMG_20150228_173221Primele 3 produse vi le-am arătat în postarea ”Produse consumate în luna februarie”. Ele au părăsit corabia cel mai devreme și chiar sunt mândră de mine, mai ales că vorbim despre un parfum și un ruj. Crema de mâini Balea a fost foarte bună, a fost al doilea tub, și dacă o mai găsesc o s-o recumpăr, pentru că mi-a plăcut! De Jeanette Woman m-am săturat, nu mai vreau să mai aud de el în viața mea! Rămân la alte parfumuri, clar! Rujul MUA mi-a plăcut la nebunie, l-am primit de la Mihaela – For woman and not only, în urma unui concurs câștigat pe blogul ei. Nu mă așteptam să fie atât de grozav (asta o zic eu, care nu mă omor cu rujurile, prefer glossurile). A colorat buzele discret, deși părea un roz țipător, a fost mai mult ca un balsam. A hidratat foarte bine buzele și a făcut față cu brio capriciilor vremii (mai ales ale vântului)!

IMG_20150320_190039Uleiul de masaj cu ambră și mosc de la Marrilys a fost foarte apreciat, deși pompița de dozare n-a funcționat, ăsta n-a fost un impediment! Mi-a plăcut mirosul, mi-a plăcut efectul, mi-a plăcut tot! Și dacă nu m-ar deranja teribil taxa lor de livrare, l-aș recumpăra! Până atunci, mai pândesc prin Dm, poate găsesc ceva interesant. Șamponul Enliven a fost descoperirea vieții! Cred că e cel mai bun șampon încercat de mine până acum! Am recumpărat deja altă variantă, abia aștept s-o încerc! Demachiantul e produsul de care mi-era frică, pentru că era mult și nici nu mă omoram eu cu demachierea. Dar…iată că am reușit! S-ar putea să-l recumpăr, momentan am trecut pe loțiuni micelare 😀

IMG_20150320_190134Singurul eșec a fost rujul de la Avon, care oricât m-aș fi chinuit, nu aș fi reușit să-l termin. Nu știu de ce nu mi se leagă de mână. Am reușit să consum foarte puțin, mai bine m-am înțeles cu balsamul de buze cu zmeură de la Yves Rocher, mai ales din cauza vremii. Acest ruj nici nu hidratează la fel ca cel de la MUA, așa că…poate e de înțeles! Oricum, îmi propun să-l termin. Voiam să-l arunc, dar vreau să fac acest efort. Până dă căldura, când scot glossurile la înaintare, o să- fac tot posibilul să-l consum. Oricum, asta a fost ultima oară când am cumpărat așa ceva!

Cam asta e cu proiectul, eu zic că m-am descurcat onorabil, mai bine decât la Crăciun, și abia aștept să mai văd ce se mai pregătește, pentru că astfel de proiecte sunt întotdeauna binevenite. Am început s-o las mai moale cu shoppingul de geluri de duș, pentru că am deja o grămadă și nu vreau să expire! Așa că o să tot urmeze review-uri pentru ele :)) Sunt curioasă ce au făcut fetele din blogosferă și chiar aș vrea data viitoare să mă încumet la un produs mai complicat, gen fard de pleoape sau baza de machiaj. Mâine vreau să vă arăt ultimele achiziții, va fi o postare ușoară, de weekend! Seară bună tuturor!

2 Replies to “Finish 7 by spring – final update

  1. Te-ai descurcat foarte bine!
    Eu sunt exact la polul opus ție din mai multe puncte de vedere: la mine demachierea e sfântă, mai bine sar peste cină decât să sar peste demachiere, iar eu ador rujurile și de gloss-uri nu prea am chef. :))
    Acum mi-am amintit că am și eu rujul de la Avon și e cam abandonat și-al meu, ia să-l pun la treabă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *