Ziua bună, oameni frumoși! Azi este despre frumusețe, despre pregătiri de sărbători și despre răsfăț. Tocmai de asta, cutia de noiembrie a celor de la LookFantastic, Firecracker, pare că ne pregătește să strălucim. Nu știu cum va fi noaptea dintre ani, la noi și-a cam pierdut oricum farmecul de ceva timp, dar pentru cine petrece, aceste produse vor fi de mare ajutor. E ultima cutie din abonamentul de 3 luni, însă cred că îl voi reînnoi. Îmi place prea mult cutia asta! Și chiar merită, pentru că vine cu produse pe care nu le-am mai avut. Deci da, zic eu că merită cele 14 lire de pe o lună! O să mă interesez și-n varianta de România, poate ajunge și mai repede.

6 produse utile, atât de îngrijire, cât și de make-up. Cam așa pot rezuma conținutul acestei cutii de noiembrie. Plus o revistă care arată ce și cum primești, cât valorează și cum se folosește, dar și alte produse faine, plus un sneak peak de luna viitoare.

Despre cosmeticele Naobay am mai văzut multe păreri, numai bune de altfel, așa că m-am bucurat când am găsit Detox Oxygen Light Cream în cutie. O mai las un pic pe bară, vreau să termin din multitudinea pe care o am deja, dar am un feeling că ne vom îndrăgosti. Are o textură super lejeră!

Tot pe parte de skincare în cutia Firecracker avem apa micelară Ice Pure de la Polaar, care mi se pare genială! Am testat-o deja și a demachiat repede cam tot ce i-am servit până acum. Urmează și make-up waterproof, dar am un feeling că îi va face față!

In transit camera close-up este o mască, primer și produs hidratant, toate în 1! Thisworks cred că dă lovitura cu el. Încă nu m-am lămurit cu treaba cu mască și primer, dar urmează. Promite să șteargă urmele de oboseală!

Burn, baby, burn!

Oja de la Nails Inc. e prima de la acest brand. E un roșu foarte fain, All fired up, în ton cu perioada. Creionul de ochi de la Lord&Berry e tare fain, folosit cu primer ține și mai mult!

Pure Color Friz-Fighting Gloss de la Philip Kingsley promite să păstreze culoarea vibrantă mai mult timp. Ținând cont că roșul meu se duce cel mai repede… mă bazez pe el!

Sunt încântată de Firecracker și da, cred că o să îmi fac iar abonament. Merită! Nu am găsit până acum ceva să nu îmi placă la ei. Voi ce ziceți, merită astfel de abonamente? Cum vi se pare prețul, e rezonabil?

15 Replies to “Firecracker Box by LookFantastic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *