Neața bună, oameni dragi! Hai că am trecut de începutul de săptămână, așa că deja nu mi se mai pare o zi atât de dificilă. Plus că schimbul 2 de la 3 jumate îmi priește, am timp de toate câte vreau să fac. Azi vreau să vă povestesc un pic despre cele două kit-uri de testare la care am aplicat (și pe care le-am primit) de la Vichy și La Roche Posay. Cei de la Vichy au avut o campanie de testare pe baza tipului de ten, iar eu am ales kit-ul pentru ten mixt și gras – Normaderm. Cei de la La Roche Posay au avut campanie de testare standard – Effaclar, toată lumea primea același lucru.

Kit de testare La Roche Posay

Kit-ul Effaclar conținea un gel de curățare și o cremă Effaclar Duo. Gelul – 15 ml, crema – 3 ml. Crema a fost suficientă pentru câteva aplicări, însă nu m-a dat pe spate. Efectiv, mi se pare o cremă normală. Poate folosită în timp are efecte mai wow, însă în câteva zile nu mi s-a părut nimic deosebit.

Gelul de curățare, în schimb, mi-a plăcut mult. Face spumă bogată, dar se consumă destul de repede. Sau am pus eu prea mult. Mi s-a părut că cel de la Vichy a ținut mai mult timp. Oricum, mi-a plăcut cum curăță, lasă tenul curat și fără senzația că te strânge. Big like!

Kit de testare Vichy Normaderm

Kit-ul de la Vichy a conținut cremă (3ml) și gel de curățare (15 ml), precum și o mostră de fond de ten Dermablend, nuanța Nude (25). Crema mi s-a părut mult, mult mai eficientă față de cea la LRP. Nu știu, chiar am simțit pe ten o diferență, mi s-a părut mai neted, mai hidratat, dar și mai lipsit de luciu.

Gelul de curățare a fost ok, dar nu m-a dat pe spate. Dar a fost spornic. Față de fondul de ten am oareșce sentimente amestecate, mi s-a părut destul de ok, dar l-aș mai testa prin câteva mostre înainte să mă hotărăsc la un full-size. De asemenea, cred că ar merge și o nuanță mai deschisă.

Per ansamblu, kit-urile acestea de testare chiar mi se par o idee bună! Big like pentru faptul că le-au trimis acasă gratuit prin curier. Mi se pare un lucru foarte fain. S-a mai întâmplat să le primesc direct în cutia poștală, nici așa nu mă deranja. Dar asta, da! Cred că mă voi îndrepta la un moment dat spre Vichy, mi se par produse mai ok cu tenul meu decât cele de la La Roche Posay. Adică eu așa am perceput. Dar când vedeți campanii de testare de genul, nu le ratați, așa veți afla dacă sunt produse potrivite pentru tipul vostru de ten! Nu credeți că mostrele sunt cele mai eficiente din acest punct de vedere?

18 Replies to “Kit-uri de testare de la Vichy și La Roche Posay

  1. Da, ai dreptate, mostrele sunt foarte eficiente din acest punct de vedere. Si mie imi place sa am ocazia sa testez un produs inainte de a investi in el, mai ales ca acestea sunt si destul de costisitoare. Nu intra in categoria celor ieftine.
    Deci, ma bucur ca am putut experimenta macar virtual aceste creme!

  2. Cu siguranță mostrele sunt tare utile. Putem alege sau nu un produs, putem descoperi cel mai bun produs pentru noi. De la Vichy am avut și eu, dar gama anti rid și m a convins sa folosesc crema.

  3. Le am și eu fix pe acestea două și le testez de zor. Aștept să văd cu care dintre produse rezonez, ca să știu pe care dintre ele să le cumpăr mai apoi full size.

  4. Da, ai dreptate, mi se mai pare mult mai corect sa testezi mai intai produsele cu ajutorul mostrelor, asa iti dai seama daca iti prieste sau nu, daca se potriveste gusturilor, si tenului tau. Mersi de info! Par interesante!

  5. Oo, daa, as cumpara eșantioane daca as avea ocazia, numai sa nu mai cumpar full size si sa imi dau seama ca nu sunt ceea ce vreau.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *