Mai ţineţi minte când era mici şi ne jucam flori, fete, filme sau băieţi? Ne bucuram de fiecare dată, jucam cu acelaşi drag şi ne chinuiam să ne gândim la cele mai frumoase şi interesante flori, pentru ca noi să fim aleşi. Şi într-adevăr, ce e mai frumos decât o floare sublimă, delicată, cu parfum îmbietor şi culori de vis? Nu cred că există ceva mai deosebit decât o floare. Poate că nu se face primăvară, dar cu o floare îţi exprimi cele mai aprinse sentimente, ea te ajută să declari ceea ce ţi-ai dorit, dar ţi-a fost teamă, ceea ce deja cealaltă persoană ştie, dar ai vrut să o convingi.
Florile îţi sunt alături în cele mai importante zile. La prima întâlnire, când băiatul îţi aduce un trandafir roşu şi ţi-l oferă timid, în momentul căsătoriei, când sunteţi înconjuraţi de arome unice şi culori vii, când dai naştere şi simţi miracolul vieţii, dar şi în momente mai puţin fericite, când pleci, dar pleci înconjurat de flori, pentru ca aşa să rămâi în amintirea tuturor.
Cred că nimic nu egalează delicateţea unui trandafir roşu-n plină vară, care te umple de dragoste şi de pasiune. O crizantemă galbenă nu e nicidecum semn de gelozie, ci o dovadă a toamnei care ne bate în geam, care ne umple de frunze ruginii şi de senzaţii noi. Crăciuniţa e confirmarea faptului că florile sunt lângă noi chiar şi când e frig, iar ghioceii şi zambilele ne bucură ochii după zăpada grea. Limbajul florilor e unul simplu, trebuie doar să ştim să-l descifrăm.
De aceea, Flori cu Drag şi-a propus să ne ajute şi vine în întâmpinarea noastră cu o mulţime de surprize înmiresmate. Cine nu e fericit când primeşte flori?
Dacă nu ştii cum să-i zici că o iubeşti, poate un buchet special ar fi soluţia salvatoare! Mie ştiu sigur că nu mi-ar displace să primesc 19 trandafiri roşii ca focul, m-aş simţi cea mai specială persoană din lume!

Flori cu Drag are un nume cum nu se poate mai nimerit, pentru că personalul de aici exact asta face: livrează flori cu drag! Şi când veţi deschide uşa şi veţi da nas în nas cu un superb coş cu flori, să ştiţi că vi le-au livrat cu cea mai mare dragoste!

18 Replies to “Flori, fete, filme sau băieţi!

    1. si eu am avut casa plina de flori de la acte, asa rau imi pare ca trebuie sa incep sa arunc din ele, din cauza ca se ofilesc! dar am un Stephanotis primit de ziua mea si am grija de el, are un miros superb si niste flori mici, stelute, e absolut splendid!

  1. si mie mi-a placut la nebunie ultimul cos, cel cu flori rosii. Si am citit pe site ca florile lor tin cel putin o saptamana. Asta m-a incantat maxim, pentru ca trandafirii mei mor dupa 2 zile mereu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *