Neața bună, oameni dragi! Azi vreau să vorbim despre cum vă protejați voi telefoanele, tabletele, și în general, toate gadget-urile pe care le dețineți. Poate că nu aveți nici folie pe ecran, nici husă de niciun fel, sau poate, din contră, sunteți adeptul unui întreg arsenal, doar pentru a nu vedea nicio zgârietură pe telefonul vostru. Adevărul e că mai ales atunci când ne luăm ceva nou (și scump, mai ales!), parcă am vrea să-l păstrăm în cea mai bună stare pentru mai mult timp.

Eu am pățit-o de prea multe ori, așa că ultimele 2-3 telefoane pe care le-am cumpărat noi, din magazin, nu le-am scos din cutie până nu am avut atât folie pentru display, cât și husă flip-flop. Nu o dată s-a întâmplat să-mi cumpăr un telefon, să dau o mulțime de bani pe el, asta prin liceu, când mai munceam pe timp de vară și dădeam aproape un salariu pe un telefon de ultimă generație, și la nici 2 ore de la achiziție, să-l văd pe jos. Ba îl scăpam, ba cine știe cum cădea, și mă alegeam cu zgârieturi de toată frumusețea pentru că nu aveam inspirația să-l protejez la timp. Dar asta e de domeniul trecutului, nu am mai făcut greșeli de genul, deci ultimele mele telefoane au arătat ca noi până ne-am despărțit. Cel puțin la capitolul aspect, au fost de 10/10.

Prin magazine sunt tot felul de standuri cu folii și huse, dar nu întotdeauna găsești modelul de care ai nevoie, astfel că tot online este mai simplu și mai rapid. De exemplu, în magazinul Smart Protection găsești folii atât pentru telefoane, dar și pentru tablete, laptopuri, smartwatch-uri, aparate foto, video, dar și alte accesorii indispensabile. Treaba cea mai dificilă este aplicarea acestor folii, dar cu puțin exercițiu și cu un tutorial bine pus la punct, sigur reușește toată lumea.

Mr. are mai nou un S6 Edge. Și bineînțeles, ca la orice telefon nou, a bâzâit din start că are nevoie de folie pentru el. Și pe bună dreptate, și eu mi-am luat telefonul acum 2-3 luni și după cum am zis, nici nu l-am scos din cutie până nu am avut tot ce i-a trebuit. Doar că pentru Allview-ul meu, folia se afla direct în cutia lui. Am aplicat-o cu câteva bule, dar oricum, e ok. Pentru Samsung-ul lui, însă, husa a fost ușor de găsit, dar folia… am căutat de ne-a venit rău! Totuși, am constatat că oferta pe net e mult mai variată, iar prețurile sunt chiar ceva mai mici decât în magazinele fizice.

Folie-Samsung-Galaxy-S6-Edge

Folie telefoane – Smart Protection

După toate experiențele de care am avut parte, pot spune în mod cert că e musai ca telefonul să aibă atât folie, cât și husă. Pentru că în cazul unei vânzări, contează mult și partea de aspect. Omul se uită întotdeauna la cum arată produsul în sine, dacă e zgâriat, ciobit, dacă display-ul este protejat, va aprecia dacă telefonul nu are urme de uzură și a fost îngrijit. În plus, de ce să nu avem grijă de lucrurile noastre?

5 Replies to “Folii pentru gadgeturile tale

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *