Ziua bună, oameni frumoși! Știu că e destul de târziu, dar azi am fost mai mult pe drumuri. Am profitat de prima zi liberă (acum vin la pachet, 2 la fiecare 4 zile lucrate), și am stat mai mult afară. Ba la Lidl, ba la vară-mea, ba cu Aki. Fain, nu? Atâta timp cât mă feresc de aglomerații, mă simt în siguranță. Și pentru că e vineri și suntem în prag de weekend, vreau să vă arăt ultimele mele fundițe-papion de la Ioana Fodor, o femeie extrem de talentată, ce pune pasiune în tot ce face. Accesories by Ioana Fodor s-a născut din dorința de unicitate, de a crea ceva pentru fiecare client și pentru fiecare om. Ceva diferit, să reflecte personalitatea fiecăruia. Mi se pare minunat, ținând cont că nu sunt primele accesorii de la ea. Doar că de fiecare dată când îi văd creațiile, mă uimește și mai tare!

O atitudine profi și plina de pasiune. Cam așa aș rezuma experiența Ioana Fodor. Pentru că da, este o adevărată experiență! Accesoriile ce ies din mâna ei sunt deosebite! Și nu poți să te abții să nu exclami – WOW! Cel puțin eu așa am făcut când am desfăcut punguța de la Danube Bloggers Meet. Am găsit două fundițe-papion și o broșă vintage.

Roșu ca focul …

Fundița roșie este de o eleganță formidabilă! Are câteva perluțe atașate, ceea ce îi dă un aer foarte fancy. Merge de minune într-o ținută monocromă, pentru a ieși în evidență. Are clar un aer vintage și mi se pare extrem de reușită! Eu am atașat-o la o bluză roz pudrat, dar mă bate gândul să îmi iau o cămașă albă special pentru ea.

…și multicolor ca o zi de primăvară

Și fundița colorată, cu modele florale, e la fel de frumoasă. Doar că e mai copilăroasă și merge asortată și la ținute mai casual. Sistemul de prindere e același, tip broșă. Nu se desface, nu există riscul de a cădea, e lucrată perfect!

Plus o broșă parcă desprinsă din alte timpuri!

Pentru cine e fan vintage, această broșă este exact ce are nevoie! Baza este finuță, lucrată frumos, cu împletituri specifice, iar interiorul are un mesaj tare drăguț – Dream without fear, Love without limits. Foarte frumoasă! Încă mă gândesc cu cămașa aia albă. Am văzut deja ceva, parcă aș lua-o, numai ca să o accesorizez într-un mare fel!

Ioana Fodor este un antreprenor ce se dedică în totalitate pasiunii sale. Face foarte bine ceea ce face și din mâinile ei ies adevărate minuni. Vă recomand și vouă să dați o fugă pe pagina ei și să vedeți cele mai frumoase accesorii ever, apoi să le alegeți pe cele preferate! Vouă vă plac astfel de fundițe-papion? Ce accesorii adăugați ținutelor de zi cu zi?

19 Replies to “Fundițe-papion sau accesorii pline de viață

  1. Am auzit de aceste accesorii, doar că pe mine nu mă avantajează deloc papioanele.
    Sunt drăguțe, dar văzusem câteva ce conțin mătase (dacă mai țin bine minte), ceea ce eu refuz să folosesc.

  2. Ce frumoase sunt aceste accesorii tip funda, dau un aspect chic unei bluze simple.❤🎀🎀

  3. Fiarte frumoase aceste fundițe ,îmi plac mult ,cea roșie este tare faină ! Să le porți cu plăcere draga mea !

  4. Ioana face lucruri minunate si o urmaresc cu mare drag, insa nu pot spune ca e stilul meu. Eu sunt mai pe genul sport asa, dar le-as purta la un eveniment mai deosebit.

  5. Imi plac mult accesoriile create de Ioana. Am si eu cateva produse de la ea si pe tin la loc de cinste si le port doar la evenimente speciale. Imi plac modelele tale si chiar iti vin frumos

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *