Neața bună, oameni frumoși! Noi, femeile, suntem mari fane ale make-up-ului. Da, de ce să mai zicem machiaj, când există alternativa englezească, ce pare mai profi? Totuși, sincer, nu știu câte din noi știm să folosim toate produsele pe care le avem în portfard. Sunt atât de multe, încât uneori le uiți și ordinea. Am învățat destul de târziu să folosesc fondul de ten, pudra, primerul nici nu mai zic, încă mă chinui cu blendingul la fardurile de pleoape… e complicat! Dacă mă pui să trag o linie de tuș efectiv m-ai ucis, ca să nu mai zic de contouring. Habar n-am cum se face, deși cred că instrumente aș avea. Tocmai de aceea cred că ne-ar prinde bine un curs de automachiaj. Iar recomandarea mea de azi e Aron Cătălina MUA.

Ne-am cunoscut la Danube Bloggers Meet și am câștigat la tombolă o ședință de make-up. Da, cu toată situația asta nu am mai ajuns la Galați, dar sper ca măcar luna viitoare să o fac, să se mai relaxeze toată treaba. Până atunci, însă, vreau să vă spun și câte ceva despre cursul de automachiaj pe care îl susține Cătălina. Din ce am înțeles, în perioada asta poate fi predat și online, astfel că toată lumea se poate bucura de dezvoltarea cunoștințelor.

De ce un curs de automachiaj?

Pentru că trebuie să învățăm să ne machiem corect. Să știm să ne alegem culorile, să nu arătăm ca niște paiațe, mult prea colorate sau prea fade. Să știm să blenduim un fard. Să știm că trasăm o linie de tuș. Șă știm când e nevoie de mai mult și când de mai puțin. Cred că un astfel de curs îi e util oricărei femei. Pentru a învăța cel puțin noțiunile de bază. Pentru ca apoi să realizeze și machiaje mai complexe, așa cum face Cătălina.

Până acolo, însă, e cale lungă, avem mult de exersat! Dar Cătălina face niște lucruri minunate, ies capodopere din mâna ei. Folosește produse profesionale, așa că apelați cu încredere pentru un eveniment! În mod sigur veți fi impresionate. Vă mai las încă 2 poze de pe pagina ei cu machiaje care mie mi-au plăcut la nebunie.

Se vede că sunt destul de obsedată cu movul, nu? E una din culorile mele preferate și la farduri, dat fiind faptul că am ochii verzi, consider că mă avantajează. Drept urmare, abia aștept să ajung și eu la ședința de make-up. Sunt sigură ca voi avea un look minunat și abia aștept să îl împărtășesc cu voi! Ce spuneți, nu e așa că am avea nevoie de un curs de automachiaj? Considerați că știți toate chestiile de bază?

19 Replies to “De ce să faci un curs de automachiaj?

 1. Și eu am câștigat la un moment dat un curs de automachiaj, însă nu am mai apucat să îl urmez deoarece a venit Covidul peste noi. Însă în perioada de izolare am început să exersez de una singură și drept să îți spun, am început să mă descurc din ce în ce mai bine cu blenduirea fardurilor & stuff. Dar overall, un curs de automachiaj este foarte util deoarece înveți cum să îți evidențiezi plusurile și cum să îți camuflezi minusurile. 🙂

 2. Aparent, arta machiajului pare destul de simpla, cum spun baietii – maglavaisuri. Ca in orice domeniu este nevoie de un profesionist care sa te indrume. Din pacate eu nu ma pricep in arta machiajului dar sustin cursurile de automachiaj. Este diferit cu siguranta fata de realizarea machiajului unei alte persoane. Inveti sa te cunosti, ce ti se potriveste si ce nu ti se potriveste.

 3. Si eu incurajez fetele sa faca un curs de automachiaj 🙂 este minunat ca toate sa stie sa se machieze frumos si sa isi scoata in evidenta trasaturile si atuurile! Si eu care sunt in domeniu, ador sa ma inscriu la cursuri de perfectionare sau masterclassuri.

 4. Felicitări!
  Arată extraordinar, îmi place ce a ieșit.
  Și da, este binevenit un curs ca acesta deoarece ai posibilitatea de a învăța toate regulile, metodele, tips & triks din partea profesioniștilor.

 5. Ce machiaj deosebit! Este foarte util un astfel de curs, mai ales ca inveti sa folosesti ce machiaj sa realizezi pentru a-ti evidentia trasaturile si totodata sa te avantajeze 🙂

 6. Si eu am facut un curs de automachiaj si pot sa spun ca am invatat cateva lucruri dar trebuie sa exersezi mult dupa aceea.

 7. De mica am fost atrasa de make-up, insa nu sunt prea indemanatica. Mi-am propus ca pe viitor sa fac un curs de automachiaj.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *