Știu că m-am cam lăsat pe tânjală cu review-urile (și chiar nu-mi dau seama de ce, că doar folosesc câte un produs nou destul de des), dar am hotărât să remediez acest lucru! Azi vă vorbesc despre două produse, dar primul (și la loc de cinste) este gelul 3 în 1 de la Balea cu acizi din fructe.

IMG_20150804_093437Îl am cam de multicel, dar nu știu de ce nu m-am prea atins de el. Până când am constatat că punctele mele negre s-au înmulțit cum n-ar trebui, așa că am hotărât să iau măsuri stricte și să mă țin de un program serios. Am apelat la plasturii pentru puncte negre de la Balea, dar îi scoteau doar pe moment. Așa că am zis că e cazul să folosesc acest gel. Vine într-un recipient de 150 ml, colorat frumos, în nuanțe de verde, cu puțin alb, specific gamei Balea Young Soft&Care. De ce 3 în 1? Pentru că poate fi folosit ca gel de curățare, ca peeling și ca mască. Nu prea am prins eu diferența între peeling și gel de curățare, dar nah…

IMG_20150804_093545Are și alcool în compoziție, însă este pe undeva pe la jumătatea listei, deci nu pot spune că mă deranjează foarte tare.

IMG_20150804_093626Consistența este cea a unei creme mai solide, nu este prea fluid, ca o pastă de ipsos (serios, nu știu de unde mi-a venit comparația, dar cred că e cea corectă, seamănă și la culoare), și conține mici particule exfoliante. Nu foarte mici, dar destul de dese, deci se face o curățare ca la carte. Sistemul de dozare este cât de cât ok, depinde de fiecare cât de mult folosește. Totuși, cantitatea necesară este foarte mică, astfel că produsul se dovedește a fi destul de economic, durează ceva timp până îl termini (depinde și cât de des îl folosești, evident). Eu îl folosesc când fac duș, îl aplic pe față cu mișcări circulare, apoi clătesc cu apă din abundență. Dacă fac baie și la cap, îl las să acționeze mai multe minute, pe post de mască. După folosire, îmi simt tenul mai curat și mai luminos! Pielea nu strânge și nu se usucă. Îmi place senzația de curat pe care o oferă! Eu îl folosesc aproape în fiecare seară, cu mici scăpări, iar diferența se vede. Eventual, cam de două ori pe săptămână, aplic după și plasturii pentru puncte negre, și ies mult mai ușor, porii fiind deja deschiși de la gel.

Mă bucur că am găsit din nou în Dm un produs bun și ieftin (prețul e undeva la 10-15lei, poate, nu mai rețin exact) și chiar îl recomand celor care au probleme cu punctele negre! Aștept cu interes și părerile voastre!

4 Replies to “Gel 3 în 1 de la Balea cu acizi din fructe – Yay or nay?

    1. Eu nu ma las influentata atat de usor de continutul de alcool.am tenul mixt, si daca ceva imi face bine…il iau ca atare

    1. ori e chestiuta aia gen crema pe care o aplici si se intareste? am avut si eu asa ceva, dar la mine n-a facut nimic…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *