Ziua bună, oameni frumoși! Cum petreceți în a doua zi de Crăciun? Eu recunosc, azi nu am făcut absolut nimic. Pur și simplu am zăcut. Mai o știre, mai câteva pagini din carte, am ieșit afară, am băut cappuccino… viață frumoasă, e adevărat! Și mâine îmi propun să fie cam la fel, doar că vreau să ajung la o cafenea nou deschisă. Și să văd Nightmare Before Christmas. Dacă zilele se vor petrece în mare parte cam la fel, serile sunt dedicate răsfățului cald. Ce înseamnă asta? Adică duș cu apă fierbinte, menită să mă moleșească și să mă facă să adorm repede. Plus arome îmbătătoare în baie și produs de îngrijire faine! Din categoria asta face parte și gelul de duș cu goji și rodie, primit de la Triodeluxe la Galați Beauty Swap, ediția de Crăciun 😀

Din gama aceasta de la Anian, cu goji și rodie, mai am o cremă de față, despre care v-am vorbit aici. E adevărat, multe dintre noi știm produsele Triodeluxe ca fiind pentru păr. Am auzit și am folosit mai ales keratina lichidă. Dar ulterior am descoperit fiolele pentru ten, care sunt excepționale, crema de față, iar acum a venit rândul unui gel de duș. Pot spune că produsele de îngrijire a corpului și tenului încep să câștige teren față de cele pentru păr!

Culoare, aromă… și preț accesibil

Acest gel de duș vine într-un recipient din plastic, de 750 ml. Adică suficient pentru vreo 2 luni, din calculele mele. Dacă îl folosim ambele persoane. Este un produs de culoare roșie, iar mirosul e cel care te îmbie să îl și guști. Sunt singura care mai are tendințe de genul câteodată? Mă abțin cu greu, recunosc! Face o mulțime de spumă și curăță foarte bine. Dat fiind faptul că e și spornic, s-ar putea să ajungă chiar mai mult de 2 luni.

Pe site scrie că ajută la combaterea semnelor de îmbătrânire datorită antioxidanților conținuți. Nu m-ar mira, dar nici nu mă bazez foarte mult pe asta. Până la urmă, e un gel de duș, nu un serum sau ceva mai concentrat. Se aplică și se clătește. Totuși, merită utilizat, mai ales că și prețul e extrem de prietenos – doar 22 lei.

Cu alte cuvinte, chiar sunt mulțumită de acest produs de la Triodeluxe. Recunosc, m-am ferit un pic de produsele pentru păr, pentru că deja am o adevărată colecție, dar am ales bine acest gel de duș cu goji și rodie. Miroase delicios, îl văd potrivit și pentru dușul de dimineață, te energizează și are efect revigorant! Voi ați folosit produse din acestă gamă a celor de la Anian?

5 Replies to “Gel de duș cu goji și rodie – yay or nay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *