Deși până acum ceva timp aveam impresia că cei de la Triodeluxe au doar produse pentru păr, la o cercetare mai atentă am observat că există și foarte multe produse pentru ten, corp, dar și de curățenie. Am folosit acum ceva timp keratina lichidă, care rămâne o favorită de-a mea, am folosit și produse de curățenie, deci pot spune că am luat gamele la rând. La Bucovina Beauty Bloggers event am ales două produse pentru ten, deci azi vorbim despre o cremă Anian din gama antioxidantă cu goji și rodie. Eu am ales crema antirid, dar să știți că puteți găsi și varianta hidratantă, gel de duș lapte de corp, cremă de mâini, gel de curățare sau cremă contur pentru ochi.

Aceasta cremă antirid vine într-un ambalaj simpatic, roșu, cu părți transparente, și are 50 ml. Vine în cutie de protecție, are și folie de aluminiu, este sigilată, deci știi că tu ai deschis primul produsul. Da, ambalajul tip borcănel poate nu e cel mai igienic, însă pot spune că nu mă deranjează absolut deloc! Consistența este una cremoasă, dar light. Plus că miroase excepțional!

Antioxidanții sunt substanțe pe care le găsim în multe alimente, aș putea spune cu capacități miraculoase pentru organism, și implicit pentru piele. Atmosfera din jurul nostru, poluarea și așa-numiții radicali liberi dăunează pielii, cauzează imperfecțiuni și riduri, iar rolul acestor antioxidanți este de a lupta cu aceste neajunsuri. Cum fructele goji și rodiile sunt considerate super-alimente, extractul din acestea este benefic pentru ten! Această cremă conține și vitaminele B5, B6, C și E, Aloe Vera și unt de shea. Are eficacitate 44% în zonele cu riduri adânci și 14% în zonele cu neregularități. Bineînțeles, pentru a beneficia de toate efectele pozitive, trebuie folosită constant. Eu doar ce am introdus-o în rutina mea, dar pot spune că lasă tenul catifelat și hidratat.

De la Triodeluxe am mai primit și un tratament de hidratare intensă ce acționează în doar 60 de secunde, dar pe care nu l-am pus încă la treabă, dar și un odorizant concentrat cu parfum de vanilie. Acesta poate fi picurat oriunde în casă și miroase chiar puternic, acoperă ”aromele” neplăcute cu brio!

Produsele de la Triodeluxe chiar acoperă mare parte din nevoile mele și mi-au priit, așa că le voi folosi și pe viitor! Sunt produse calitative, accesibile și pe care și le poate permite oricine. Nu uitați de fiolele cu acid hialuronic, tot de la Anian, acelea sunt preferatele mele all time! Voi ce favorit aveți de la ei?

6 Replies to “Anian nu înseamnă doar produse pentru păr

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *