Neața bună, oameni dragi! E un început de zi cu soare, e destul de frumos afară, dar cam răcoare. Totuși, am alt chef de viață, altă viziune față de ziua de ieri. Azi era s-o fac iar lată cu pozele și să rămân fără ele. Noroc c-am rămas din două cu una (tot nu-mi dau seama cum de a doua nu s-a trimis), așa că vă pot povesti despre un gel de duș exfoliant cumpărat din Jumbo. Nu toți avem acest magazin în oraș, dar m-am gândit că dacă ajungeți pe acolo… merită să știți ce opțiuni aveți.

IMG_20160606_205736

Gelul de duș Body Spa mi-a atras atenția prin particulele exfoliante destul de mari pe care le are. Nu a costat prea mult, vreo 5 lei, are 300 ml, nu te atrage designul sticlei, care nu e prea inspirat, dar te face curios ce știe să facă. Are aloe vera (nu știu dacă în procent de 0,0001% sau 10%), dar atunci când l-am folosit prima dată m-a izbit mirosul nu prea grozav. Nu că ar fi urât, dar e ciudat, e diferit față de ce am încercat până acum, nu e un miros care să te dea pe spate.

Și culoarea e ciudată, e un maro mlăștinos :)) Dar particulele mari exfoliază ca-n vis! Uiți și de miros, și de culoare, și de tot. Face treabă mai bună decât multe produse similare cu preț mai mare. Ce m-a cam dezamăgit pe mine e faptul că nu e prea spornic… Trebuie pusă o cantitate mai generoasă pentru multă spumă. Eu l-am folosit deja de câteva ori și mă apropii de jumătatea recipientului. Dar treaba bună pe care o face compensează toate celelalte.

Per ansamblu, mi-a plăcut acest produs. Chiar dacă nu e vreo marcă cunoscută, cred că e destul de ok pentru prețul său și merită încercat, măcar din când în când, pentru o exfoliere mai serioasă. În top rămâne tot zațul de cafea, ca să fiți sigure că face treabă excelentă, dar pentru a nu agresa pielea, e ok și acesta. Aloe vera nu are vreun efect deosebit, e mai mult cu numele. A încercat cineva acest gel de duș? Ce părere aveți de el?

4 Replies to “Gel de duș exfoliant cu aloe vera – yay or nay?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *