Neața bună tuturor! V-am povestit despre coletul primit de la Pentru Corpul Tău, m-am programat pentru altul deja, sunt tare încântată, au produse faine, care nu le găsești peste tot, care nu-ți sar în ochi, dar care sunt bune și utile. Unul din produsele alese a fost gelul intim de la Hofigal. Dacă mă citiți de ceva timp, știți că sunt în căutarea produsului minune, care să curețe, să împrospăteze, să nu facă spumă (am ceva pe creier la capitolul ăsta), să nu irite, să fie ieftin și să nu aibă miros. Cam greu de găsit, nu-i așa? Dar testez tot felul de produse, din care unele mă surprind plăcut.

IMG_20160621_163146

Așa a fost și povestea cu gelul pentru igiena ano-genitală de la Hofigal. Nu știu dacă sunt mulți care n-au auzit de Hofigal, un mare producător de produse naturale. Ei comercializează ”produse din plante medicinale și aromatice, medicamente, suplimente alimentare, cosmetice și substanțe farmaceutice active, sub formă de: comprimate obișnuite, comprimate acoperite, capsule cu conținut solid, capsule cu conținut lichid (acoperite sau neacoperite), soluții de uz intern și extern, multi și monodoze, ovule, supozitoare, creme, geluri.” Produsele lor sunt o alternativă safe a celor pline de chimicale. Așa că, înarmată cu aceste informații, am comandat și eu acest gel intim.

Ce spun ei: ”Este un gel, destinat igienei și reducerii infecțiilor din zona ano-genitală. Are acțiune antimicrobiană, antiinflamatoare, antialgică, antipruriginoasă, dermorestitutivă, stimulează procesele trofice și de cicatrizare. Previne și ameliorează eczeme, herpes vaginal, hemoroizi.

Compoziție: Extracte de salvie, sunătoare, gălbenele, hidrolizat de colagen, ulei de cătină, propolis și uleiuri esențiale de cimbru, levănțică și pin.

Ingrediente: aqua, calendula officinalis, hypericum perforatum, salvia officinalis, carbomer, propolis, triethanolamine, hippophae rhamnoides, olea europea collagen, lavandula angustifolia, pinus sylvestris, benzyl alcohol.”

IMG_20160621_163208 IMG_20160621_163227

Ce părere am eu: Produsul are o cantitate de 50ml și se prezintă într-un tub, recipient destul de neobișnuit, întrucât toate produsele de acest gen le-am avut în recipiente cu pompițe dozatoare sau cu orificii mici. Probabil nu e cea mai igienică metodă de dozare, dar am apreciat foarte mult faptul că tubul este sigilat, așa că știi sigur că tu ești prima persoană care-l deschide. Are o culoare gălbui-închisă, nu are miros, textură fermă, nu curge, dar cantitatea mi se pare cam greu de dozat, pentru că tinzi să scapi mai mult decât trebuie. Tocmai de aceea am impresia că nu e prea spornic. Dar, pe de altă parte, apreciez mult faptul că nu face spumă, nu miroase, are extracte din plante, curăță și calmează iritațiile. După o zi caniculară, în care probabil, majoritatea dintre noi avem probleme diverse, este numai bun! Nu are parfum, deci riscul de iritație e mai mic.

Apreciez acest produs și încerc să găsesc metoda de dozare potrivită, pentru că e chiar păcat să se termine prea repede. Sper să-l mai lungesc măcar vreo 2-3 săptămâni! Gelul intim Hofigal îl găsiți în magazinul Pentru Corpul Tău la un preț ok, iar pentru promoții și noutăți, urmăriți și pagina lor de Facebook. Voi ce produse intime folosiți? Ați comandat până acum ceva din acest magazin online?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *