Ziua bună, oameni faini! Avon a lansat acum puțin timp un nou parfum, HerStory Love Inspires, un manifest către toate femeile din lume. Avon ne provoacă să ne iubim mai mult, să ne înțelegem, să ne depășim limitele și să ni le acceptăm, totodată. Mi-a plăcut foarte mult mesajul campaniei desfășurate împreună cu BuzzStore, așa că vă provoc și pe voi să vă spuneți povestea pe portalul Watch Me Now. Dar să vorbim despre ultima apariție, care sigur vă va cuceri pentru sezonul cald.

Noua apă de parfum HerStory Love Inspires este despre tine. Despre femeia puternică împăcată cu ea însăși. Despre mama eroină. Despre femeia ce se dedică atât casei, cât și muncii, și le face pe toate bine. Acest parfum este despre iubire și curajul de a fi tu însăți. De a fi diferită fără să te rușinezi de asta. Acest parfum te inspiră și te îndeamnă să surprinzi lumea din jur!

Note care cheamă vara mai repede!

”Apa de parfum HerStory Love Inspires este o compoziție unică de acorduri florale și feminine, cu note de iasomie și iris, pe o bază de praline.
* Categorie: aromă potrivită pentru orice ocazie
* Compoziție: florală-chypre
* Note principale: iasomie, iris, praline”

Prima dată am simțit un ușor iz amărui, însă pe parcurs, notele s-au așezat și au creat niște acorduri florale minunate. Am pulverizat primul puf seara, am făcut duș, și dimineața era tot acolo. Am rămas impresionată! Acum cred că m-am obișnuit cu mirosul, pentru că nu îl mai simt după câteva ore, dar pot spune că persistența e bună. Pe haine da, se simte și a doua zi.

Dragostea te inspiră

Apa de parfum HerStory Love Inspires vine într-o sticluță similară cu surata sa, HerStory, doar că pe fond roșu, ușor în degrade. Căpăcelul se dă jos ușor, pulverizatorul e ok, nu face probleme după o perioadă de utilizare. Îmi place forma recipientului, care îmi inspiră feminitate prin curbele lui, și faptul că e din sticlă. Yep, me love it!

Fii și tu gata să surprinzi! Fii gata să fii diferită și iubește-te în fiecare zi pentru ceea ce ești! Nu uita să îți spui povestea și pe Watch Me Now și să inspiri și tu, la rândul tău, alte femei. HerStory Love Inspires este un omagiu adus femeii din ziua de azi, mamă, femeie de carieră, gospodină, iubită sau soție. Tu l-ai încercat până acum?

17 Replies to “HerStory Love Inspires – îndrăznește să surprinzi!

  1. Mmm, nu știu de ce mi-am imaginat că miroase altfel, dar dacă e chyprată nu cred că este pe gustul meu. De regulă ocolesc parfumurile de genul. 😀 Totuși, aș fi curioasă să îi dau un nas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *