Ziua bună, oameni dragi! Azi vreau să vă povestesc un pic despre un produs ce m-a cucerit din prima, cum se întâmplă în general la gama I Heart Revolution. Nu am mai optat pentru vreo paletă de farduri, ci de data asta am ales un un creion de ochi multifuncțional, cu mai multe capete colorate. Mai ținți minte pixurile alea șmechere cu mai multe culori? Eh, cam de asta mi-a adus mie aminte acest produs! Și se bazează pe exact același principiu – mai multe mine încorporate în aceeași bază. I Heart Revolution Multi Liner Brights este un produs versatil, cu care poți crea un look de milioane. Nici nu ai nevoie de mai mult pentru un make-up de zi cu zi. Poate doar de un rimel The One de la Oriflame, care e printre favoritele mele all time.

Modul de prezentare e absolut sublim! Zici ca e un pix de luat notițe. Are patru culori – mov, albastru, gri metalizat și verde. Inițial mă gândeam că nu voi folosi decât movul și eventual, griul, dar m-am înșelat amarnic. Toate arată atât de bineeee!!! Aș completa look-ul cu un ruj de la Maybelline, să iasă fain. Și ce mi-aș mai dori, să încerc niște produse Nyx.

Avantaje și dezavantaje

Avantaje:

 • preț prietenos
 • varietate de culori
 • pigmentație puternică
 • ușor de folosit
 • cremos
 • culori vibrante, potrivite oricărei culori a ochilor
 • oferă posibilitatea de a crea un look simplu și fresh
 • ușor de folosit
 • ușor de trasat linii

Dezavantaje:

 • cantitate de 0,1 grame pe fiecare culoare – se consumă destul de rapid
 • rezistență redusă fără o bază

Avantajele sunt net superioare și consider că este un produs de bază în trusa de make-up a oricărei femei. Personal, nu am întâlnit până acum un produs din gama Makeup Revolution sau gamele adiacente care să nu îmi placă! Combinația mea favorită e de mov cu albastru și o folosesc frecvent. Deși mă gândeam că albastrul nu merge deloc la ochii verzi, se pare că m-am înșelat!

Produsele I Heart Revolution se caracterizează exact prin culoare. De cele mai multe ori, chiar îți vine să le mănânci. Dacă nu la propriu, cel puțin din priviri! Unde mai pui că prețurile lor sunt super prietenoase, iar rezistența și culorile sunt net superioare chiar și produselor mult mai scumpe! Obișnuiți să folosiți creioane de ochi colorate?

3 Replies to “I Heart Revolution Multi Liner Brights – sau cum să fii colorată în fiecare zi

 1. Ce frumos este acest creion de ochi și cu atâtea culori,chiar zici că este un pix cu multe culori ,îmi plac mult aceste culori ,toate sunt superbe ,dar eu prefer mai mult albastru ,verde și negru .Este frumos și griul ,dar eu cosider că mă dezavantajează . Să-l folosești cu plăcere draga mea !

 2. si eu de ce nu l-am vazut pana acum? interesant tare si foarte pigmentate culorile. am zis eu ca brandul asta are toate sansele sa devina preferatul meu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *