Fiecare părinte trebuie să își facă puțin timp pentru a se gândi la lucrurile care atentează la siguranța micuților lor. Dacă ești părinte, și mai mult, îți transporți copilul de cele mai multe ori cu mașina, atunci trebuie să știi că unul dintre acele obiecte care atentează la siguranța micuțului tău este chiar propriul automobil. Dacă nu ești sigur de acest lucru, gândește doar la situațiile pe care le-ai întâlnit în trafic! De câte ori nu ai privit surprins cum cei mici stăteau pe scaunul din față sau de câte ori nu ai întâlnit mașini în care copii țopăiau de pe-o parte pe alta a banchetei? Cu siguranță au fost multe situații de acest gen! Tocmai de aceea, pentru că un părinte trebuie să fie responsabil pentru siguranța copilului său, soluția nu este să renunțe la mașină atunci când sunt cu cei mici, ci să folosească scaune auto pentru copii! Nu este o investiție mare, ci este o afacere smart, mai ales dacă vei alege ilBambino, magazinul online de unde poți achiziționa la cele mai mici prețuri un scaun auto de copii!

Pana la ce varsta sunt folosite scaunele auto pentru copii?
Există trei tipuri de scaune auto pentru copii, acest fapt datorându-se recomandărilor specialiștilor care susțin cu tărie că micuții au nevoie de un accesoriu auto protectiv până la vârsta de cel puțin 12 ani. Astfel, în funcție de perioada de vârstă a celui mic, ai la dispoziție trei variante de scaune auto pentru copii – cele care se montează cu spatele către direcția de mers ( în perioada în care bebelușul este încă mic), cele care se montează cu fața către direcția de mers ( folosite pana la vârsta de 4 ani) și înălțătoarele auto care pot fi folosite până la vârsta de cel puțin 12 ani! Astfel, pentru că ele sunt necesare pe o lungă perioadă de timp, părinții nu pot pierde timp, întrucât acesta este primordial în oferirea siguranței prichindeilor lor. De la ilBambino se pot achiziționa toate cele trei tipuri de accesorii auto care vin cu o largă gamă de avantaje!

scaune auto copiiExistă un montaj special pentru scaunele auto de copii?
Pentru scaunul auto pentru copii folosit în prima perioadă de vârstă a micuțului se folosește montarea acestuia cu spatele către direcția de mers. Însă, ceea ce este important este locul în care este amplasat, recomandările venind din partea specialiștilor care spun că nu este indicată poziționarea acestuia pe scaunul din față. Acest sfat vine în urma poziționării airbag-ului, cel care în caz de impact poate împinge accesoriul auto, rănindu-l pe copilaș. În acest sens, montarea scaunului se va face doar pe bancheta din spate a automobilului!
Orice părinte poate monta accesoriul auto, mai ales dacă va achiziționa scaunul auto din magazinul online ilBambino, cel care oferă un manual complet de instrucțiuni realizat pas cu pas. Viața micuțului tău este mult mai valoroasă decât o sumă financiară, iar pentru a te motiva și mai mult, ilBambino îți oferă cele mai ieftine scaune auto de copii pentru a achiziționa în final singurul accesoriu auto care îți ține micuțul în siguranță pe durata călătoriilor cu mașina!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *