După cum bine știți, susțin campania ”Te așteptăm în librărie!”, inițiată acum aproape 2 luni de Editura Herald, și care mai are loc până la 1 noiembrie. Campania promovează lectura și mersul la librărie, și desfășoară diverse evenimente, care îndeamnă la citit. Susțin din tot sufletul lectura, sper ca mai mulți oameni să înțeleagă cât de mult bine fac cărțile și cât ne dezvoltă.

AFIs_ev_lectura_ca_terapieDe data asta, Editura Herald ne invită la un eveniment ce va avea loc în cadrul Ceainăriei Cărturești Verona în data de 29 septembrie (marți), între orele 18-20, un dialog despre modul în care lectura poate să constituie un mod eficient de îmbunătățire a vieții cotidiene și, totodată, de îmbogățire a minții și a sufletului. Accesul este liber, în limita locurilor disponibile. Vor fi invitați oameni importanți, care promovează cultura și care sigur vor reuși să vă inducă o stare pozitivă:

  • Cristina Drăgulin: Jurnalist și psiholog clinician, pasionată de lectură și scris, content manager la PsihoShop.ro, inițiatoarea blogului de biblioterapie Stroke.ro
  • Tudor Călin Zarojanu: Scriitor, copywriter, jurnalist, programator, realizatorul emisiunii „De ce-aş citi?”
  • Ioana Bâldea Constantinescu: Scriitor, jurnalist, moderator, producător în cadrul Societăţii Române de Radiodifuziune
  • Alexandra-Georgiana Andrei: PR Manager/redactor la Hyperliteratura.ro, coautor al cărţii 69 de motive stupide ca să te apuci de citit (chiar mă atrage această carte, mă gândesc serios să o caut).

Vă las cu un citat foarte interesant al domnului Tudor Călin Zarojanu, pentru a înțelege mai bine ce înseamnă, de fapt, lectura: ”Am identificat până acum 47 de motive pentru care merită să citeşti. Iată câteva dintre ele: ca să te linişteşti că nu eşti nebun sau ciudat sau blestemat; ca să poţi trăi o sută de vieţi; ca să ai un prieten care nu te va trăda niciodată; ca să fii mai deştept; ca să găseşti soluţii la problemele tale şi ale altora; ca să nu te-apuci să inventezi roata, apa caldă sau mersul pe jos; ca să-ţi suporţi mai bine viaţa; ca să afli lucruri fabuloase; ca să te bucuri; ca să te emoţionezi; ca să te amuzi; ca să te simţi bine; ca să fii mai tare decât alţii; ca să progresezi profesional; ca să-ţi găseşti şi să-ţi întreţii pasiuni; ca să te lămureşti că «nicicând n-o fo» să nu fie cumva”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *