Ziua bună, oameni faini! Prin primăvară era o nebunie în tot social media cu produsele Cetaphil. Nu am ajuns să le testez la acel moment, dar am avut norocul să îi avem alături la evenimentul nostru, Danube Bloggers Meet #2. Și o dată ce am ajuns să ne cunoaștem, îmi vine să nu-i mai părăsesc. Mă așteptam să găsesc prea mult marketing și prea multă reclamă în spatele lor, însă mi-au dovedit că nu a fost așa. Sunt produse testate dermatologic, cu ingrediente active bune și de încredere! Hai să vă povestesc mai multe despre ele!

O piele hidratată este o piele fericită. De la asta pleacă totul, ridurile se formează mai greu, cearcănele apar mai târziu, și tot așa. Știm că sunt foarte importanți cei 2 litri de apă pe zi, însă pe lângă asta și alimentație, contează foarte mult cu ce îți îngrijești pielea. Degeaba folosești creme de lux dacă nu te demachiezi. Și degeaba mergi la sală dacă mănânci fast food. Totul se leagă la un moment dat. Așa că e important să folosești produsele potrivite. Eu am avut ocazia să încerc atât produse pentru ten, cât și pentru corp. Serul hidratant pentru zona ochilor și Crema hidratantă de zi cu acid hialuronic le am în versiune full-size, dar mi-am făcut o idee pe baza mostrelor și asupra cremei și a loțiunii hidratante, precum și a loțiunii și a gelului de curățare.

Produse pentru ten de la Cetaphil

Serul pentru ochi conține acid hialuronic, antioxidanți și extract de Licorice. Acestea promit o zonă a ochilor fără cearcăne, pungi, dar și o hidratare optimă. Ce zic eu? Păi, au dreptate! Îmi place că acest ser e destul de fluid, nu are miros (deși cică are parfum în componență) și se absoarbe foarte repede. Mie nu mi-a redus cearcănele, dar nici nu mă gândeam că o va face. Nu de alta, dar problemele mele cu ele sunt mai vechi. Dar zona o simt ok, hidratată, nu strânge, nu ține, nu s-a iritat.

Crema de zi are și ea acid hialuronic în componență, dar lista de ingrediente e mult mai scurtă și fără parfum. Ceea ce e bine, merge și la persoane sensibile. Este recomandată și persoanelor cu piele uscată sau foarte uscată și pot înțelege și de ce. Molecula de acid hialuronic reține apa într-o cantitate de până la 1000 de ori greutatea sa. Așa că da, aplicat corect, este foarte eficient din acest punct de vedere.

Mostre: am avut gelul de curățare pentru ten gras, care e o oază de prospețime, dar și loțiunea de curățare pentru ten și corp. Eu am folosit-o tot pentru ten. Gelul face ceva spumă, însă nu am întâmpinat probleme nici dacă mi-a mai ajuns în ochi.  Loțiunea de curățare cred ca mergea mai bine pe corp.

Produse pentru corp de la Cetaphil

Atât crema, cât și loțiunea hidratantă sunt concepute pentru piele sensibilă și uscată, nu conțin parfum și sunt non-comedogene. Ambele hidratează în profunzime și chiar și eu, care folosesc foarte rar creme de corp, le-am adorat! Pur și simplu nu mă mai satur de ele. Mi-au calmat pielea, eu mai am probleme cu ceva iritații, dar acum chiar mi-am simțit picioarele ok. Loțiunea e ceva mai fluidă, crema e mai texturată, însă fără a fi grasă. Se absorb foarte repede în piele.

Indiferent de ce produse Cetaphil v-ați decide să folosiți, sunt sigură că și voi veți fi încântate. Mie mi-au plăcut la nebunie, cred că își merită reclama, fac ce promit, iar formulele destul de curate pe care le au le fac potrivite pentru multă lume. Îmi place că nu au parfum (multe dintre ele), îmi place că sunt testate dermatologic și recomandate chiar și pe pielea sensibilă. Voi le-ați încercat? Care e preferatul vostru?

10 Replies to “Îngrijește-ți pielea cu produse de la Cetaphil

  1. De la acest brand n-am testat decat gelul de curățare pentru ten gras si acela intr-o cantitate mica, deoarece am primit cadou o mostra. A fost ok, dar mi-as fi dorit o sticluta full size ca sa-mi fac o parere mai corecta despre el.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *