S-au făcut deja aproape 2 ani și jumătate de când Grande Gloria a deschis un magazin și la Brăila. Am văzut de multe ori produsele lor pe net, dar nu aveam drum mereu la Galați să intru la ei sau poate uitam. Însă o dată cu venirea lor în oraș, a fost mai simplu să merg la ei pentru orice. Și să știți că am auzit multă lume care îi apreciază, dat fiind faptul că au o gamă variată de produse și la prețuri super bune! Și eu găsesc de fiecare dată tot felul de chestii la ei și iau mai multe decât sunt pe listă. Ce mi-a părut bine a fost că și la Danube Bloggers Meet #2 i-am avut alături. Cu toate brandurile lor – Cracky, Grande Dolceria, Lolliboni și Hygienium.

Hygienium – aliatul tău pentru igiena personală

Produsele Hygienium definesc cel mai bine grija față de propria persoană, igiena personală, dezinfecția și tot ce ține de curățenie. Eu am primit de la ei produse pentru igiena intimă – loțiune și șervețele, dezinfectant – gel și șervețele, dar și dischete demachiante. Cu dischetele m-am învățat un pic mai greu, eram obișnuită cu din acelea mici, dar acestea sunt mari, ovale, îndepărtează mai repede machiajul și impuritățile.

Bunătăți crocante pentru momente de relaxare

De la Cracky am primit crochete, foietaje răsucite și rondele de orez condimentate. Recunosc, foietajele nu le-am apucat, Mr. a avut grijă de ele. Dar mi-au plăcut extrem de mult rondelele de orez! Foarte delicioase și sățioase. La fel și crochetele, deși ei sunt că sunt foarte picante, nu e chiar așa. Medii, aș putea spune mai degrabă.

Dulcele copilăriei de la Grande Dolceria

Mâna sus cui îi place salamul de biscuiți! Am avut, l-am mâncat! La fel și fursecurile cu bucățele de ciocolată. O nebunie! Ăștia au fost ai mei în totalitate, dar la fel, pe celelalte nu le-am prins. Adevărul e că dulciurile sunt super și uneori chiar ai nevoie de un moment de răsfăț.

Bunătăți pentru cei mici

Și cei de la Lolliboni au fost prezenți cu o acadea cu Scooby Doo și una de la Hello Kitty, cu surprize. Pentru cei mici, le găsiți în diverse variante.

Produsele Grande Gloria sunt din cele mai diverse, iar în magazinele lor veți găsi și alte branduri. Prețurile vor fi întotdeauna din cele mai bune, iar aprovizionarea e făcută constant. Online-ul rămâne mereu o soluție, astfel că e-shop-ul e deschis non-stop! Voi ați încercat produsele lor?

13 Replies to “Grande Gloria – un magazin unde găsești orice!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *