Doar ce am început să descopăr cosmeticele coreene, că am avut ocazia să le testez și pe cele de la DD’ell Cosmetics. La Danube Bloggers Meet #2 au fost extrem de prompți, ba chiar ne-au oferit produse specifice fiecărui tip de ten pe care îl avem. Dat fiind faptul că eu am un ten mixt, au selectat produsele potrivite mie, ceea ce denotă un profesionalism desăvârșit. Bilă albă din partea mea! Știam că aceste cosmetice coreene sunt dorite și lăudate de toată lumea, iar când am început și eu să le folosesc, am înțeles de ce.

Puțină istorie și tradiție

DD’ell Cosmetics este importator exclusiv al brandurilor coreene DD’ELL & Dr. Jecori. Aceste două branduri au o tradiție de peste 35 de ani și sunt concepute cu ingrediente de cea mai bună calitate. Sunt produse curate, acesta e primul lucru care m-a atras la ele – nu conțin alcool, parfum, parabeni, sulfați, gluten și nu sunt testate pe animale. Încă o bilă albă!

Personal, am primit doar produse DD’ELL, și anume – crema Cica Tamanu, o mască cu beta-glucan, precum și un bb cream cu spf 30.

Despre produsele primite – câteva impresii

Masca cu beta glucan se recomandă pielii uscate și conține Beta Glucan, Acid Hialuronic, Niacinamidă, Pantenol, Alatonină, Adenozină, Alge Marine, extract de Centella Asiatica și extract de Ceai Verde. Mai pe scurt, o mulțime de ingrediente benefice pielii. Ce m-a uimit la ea a fost faptul că șervețelul suport este mult mai gros față de cele din comerț. Asta înseamnă și mai mult lichid și o putere mai mare de acoperire a tenului. Oricum, pielea mea a fost cu adevărat răsfățată, o mască are o putere divină de a mă relaxa!

Crema Cica Tamanu (sau Cicanu, mai scurt) este dedicată tenului sensibil, uscat sau iritat. Conține extract de Centella Asiatica, extract de Tamanu, extract de Ceai Verde, Acid Hialuronic și Niacinamidă. Vine cu o spatulă pentru a nu băga degetele direct în borcănel, ceea ce mi se pare super! Aș vrea ca toate cremele să vină așa! Nu de alta, dar nu e ok să tot bagi degetele, deși se presupune că te dai cu cremă pe tenul curat și, implicit, cu mâinile curate. Dar totuși… Eu o folosesc în fiecare seară, dat fiind faptul că nu are SPF, iar tenul meu e foarte mulțumit. Nu m-am iritat, nu m-am înroșit, hidratează bine și te pregătește de repaus.

BB Creamul nu l-am mai găsit momentan pe site și îmi pare foarte rău, căci mi se pare un produs genial! Fiind un bb cream, nu acoperă la perfecție, dar dă o culoare plăcută tenului, uniformizează, iar aspectul e foarte natural. Eu am nuanța Natural Beige și mi se potrivește perfect! Sunt super încântată de ea și chiar întind mâna spre ea de fiecare dată când mă machiez, nefiind adepta fondurilor de ten grele.

Produsele DD’ell Cosmetics mi-au plăcut foarte mult și cu siguranță aș vrea să mai încerc și altele! Nu de alta, dar nici prețurile nu sunt exagerat de mari, o mască este exact cât o mască obișnuită, dar neavând alcool, parfum, parabeni, sulfați, gluten sau ingrediente ce pot irita pielea, clar o voi alege pe cea coreeană oricând! Voi ați încercat produsele DD’ell sau alte cosmetice coreene? Cum vi s-au părut?

9 Replies to “Alege cosmetice coreene DD’ell pentru o îngrijire completă

  1. Vreau sa incerc si eu aceste produse, sunt foarte recomandate in jurul meu si sper sa fie potrivite pentru ceea ce caut eu! Mersi de recomandari!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *