Ziua bună, oameni dragi! Pe final de an am avut surpriza să fiu selectată în campania Lenor Moods a celor de la BuzzStore, primind astfel două din ultimele lor apariții. De fapt, vorbim de o reinventare a parfumurilor Lenor, ele au nume noi, dar și formule îmbunătățite. Gama Lenor Moods cuprinde arome, printre care – Love (Amethyst & Floral Bouquet) , Fun (Exotic Bloom), Happy (Sunny Florets), Chic (Gold Orchid), Fresh ( Dewy Blossom), Relax (Emerald&Ivory Flower), Glamour (Diamond&Lotus Flower). Pachetul meu a conținut variantele Fun și Love, dar aveam și Relax din cutia BuzzBox de iarnă.

Am primit și două capsule Lenor Color, pe care le-am folosit imediat și care mi s-au părut foarte ok. Detergentul este excelent, dar la balsam am câteva nemulțumiri. Sau una, de fapt. Dar să începem în mod pozitiv, zic.

Ambalajele sunt foarte drăguțe, colorate, iar balsamurile Lenor Moods se regăsesc în varianta de 1,5 litri. Eu am folosit un căpăcel la fiecare spălare și pot spune că a fost ok. Cât timp sunt rufele umede, treaba e bună. Dar mi=aș fi dorit ca acest parfum să aibă o persistență mai îndelungată….

Lenor Love are un parfum floral, dulceag, pot spune că a fost preferatul meu. Aroma lui îmi aduce aminte de cămin. De casă. Pur și simplu de căldura căminului. Lenor Fun este mai vesel, inspiră cu adevărat bucurie. Îmi aduce aminte de câmpuri cu flori și de vara eternă.

Balsamul de rufe este indispensabil în orice casă. Hainele nu au aceeași prospețime și nu se păstrează în timp dacă nu ai grijă de ele. Balsamurile Lenor protejează țesăturile și mențin culorile vii mai mult timp. Lasă rufele delicate și catifelate. Ce nu îmi place, însă… e că parfumul nu rezistă zile întregi. Mie, cel puțin, îmi miros rufele doar când le scot de la spălat. În rest… după uscare nu mai simt mare lucru, este doar foarte puțin perceptibil.

Sincer, parcă varianta Relax mi-a plăcut cel mai mult 😀 Parfumul e ceva mai intens și parcă ține mai mult. O să mai iau și celelalte arome, poate găsesc cea mai bună variantă. Totuși, per ansamblu, parfumurile de la Lenor nu sunt banale și nici nu le mai găsești în altă parte. Sunt destul de spornice, nu trebuie să pui foarte mult. Personal, eu sunt mulțumită de ele, mi se pare că au un raport calitate-preț foarte bun! Voi le-ați încercat?

8 Replies to “Balsamurile Lenor – new year, new moods

  1. Produsele Lenor din ultima gamă m-au surprins foarte plăcut.
    Atât detergenții cât și gama de balsam sunt de bună calitate și eficiență.
    Mi-ar plăcea să încerc varianta Exotic bloom.

  2. Folosesc și eu în prezent variantele Happy și Relax.
    Relax îmi place și mie la nebunie, dar per total, mă declar uimită de cât de bine miros hainele și de cât de mult persistă parfumul în rufe. Nu mai spun de catifelare… Sunt mult mai moi decât înainte.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *