Mă regăsesc în lucruri simple…

Cum ar fi o  un vin aromat sau o ciocolată fină, de calitate. Mă regăsesc într-un cântec frumos, o melodie suavă sau o carte bine scrisă. Mă regăsesc într-un film interesant sau într-o mâncare bună. Sunt lucruri aparent simple, banale, dar care pe mine mă fac fericită și îmi dau o stare pozitivă de fiecare dată. Dar ce fac atunci când nu mă pot bucura de ele? Am zile în care nu pot citi măcar câteva pagini din cartea începută și lăsată pe noptieră acum o săptămână sau nu pot urmări serialul preferat din cauza lipsei de timp, a aglomerării cu proiecte și articole sau pur și simplu a treburilor casnice. Dar recuperez! Dacă nu mâine, peste 2-3 zile. Dar fac tot posibilul să ies din rutină prin micile plăceri ale vieții.
Totuși, am un mare of: de când cu munca, plăcerea de a savura mâncarea bună s-a cam dus pe apa sâmbetei! Și asta mă demoralizează cel mai tare. Veșnicul și banalul ”pachețel” de acasă nu mai e pregătit cu drag, ci pe fugă, din cauza lipsei de timp de dimineață. Nu mai pot savura ceva nou, ci am timp doar de pregătit sandviciuri cu mezeluri sau brânzeturi. Păi așa? Firmele de catering au aceleași meniuri plictisitoare, cu aripioare și șnițel sau hamburger cu cartofi. Aș omorî pentru o mâncare chinezească bine făcută! Sau pentru o pizza cu de toate… Dar nu știu cam de unde să le iau. Suferința mea provenită din lipsa mâncării (sunt o mare gurmandă, știu) are acum un antidot: FoodPanda. E atât de simplu să-ți răsfeți papilele gustative! Dai un www, alegi ce-ți place, de ce ți-e poftă, și mâncarea ajunge la ușa ta!
Mie încă mi-e și mai simplu, pentru că nici n-am nevoie de PC. De când cu telefoanele astea ”deștepte”, comand rapid și simplu, pentru că există și aplicație pentru Android. Iar dacă plec în vreo delegație, i-am memorat soțului și aplicația pentru iOS, să nu moară săracul de foame sau să se îndoape cu cartofi prăjiți. I-am zis că poate să aleagă meniu românesc, asiatic, fast food, orice dorește suflețelul său. Folosește filtrul, găsește restaurantele care livrează la noi în zonă și mai departe se descurcă!
Adevărul e că astfel de platforme sunt mai mult decât binevenite! Pentru că în felul ăsta nu-mi mai plâng de milă pe la muncă lângă pâinea cu salam și am parte de o pauză de masă plină de răsfăț culinar! Mi-am corupt și colegele, și niciodată nu comandăm la fel. Astfel, încercăm cât mai multe variante de mâncăruri. Exact ce ziceam… fericirea stă în lucruri simple!

Acest articol a fost scris pentru campania ”Să privim în viitor cu FoodPanda” . Perioada de desfășurare: 2-19 decembrie 2014 . Dacă ai blog, participă și tu la această campanie aici! Nu uita să menționezi de unde ai aflat de această campanie. Merită! Premiile sunt consistente!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *