Ziua bună, oameni frumoși! Mă paște un somn și-o lene de nu vă vine să credeți! Și problema mai gravă e că e săptămâna aia full, fără liber. Nu știu dacă e doar o stare de lehamite sau e ceva generat de schimbarea vremii, însă uneori îmi piere cheful de orice. Să nu vă supărați pe mine dacă mai sar o zi de la scris! În schimb, o să vă spun că săptămâna asta m-am machiat zilnic, ce pentru mine e o premieră! Între timp am avut timp să încerc și masca textilă de păr de la Wash&Go, nu știu dacă ați văzut-o prin magazine. E pentru utilizare unică, rapidă și comodă. Dar să vă zic cum mi s-a părut mie!

Vine ambalată într-un plic, la fel ca măștile pentru ten de tip șervețel. Este un fel de cască ce se aplică pe păr. Poate fi folosită înainte sau după spălare. Conceptul este destul de interesant, nu mai stai fără să faci nimic în timp ce o ai pe cap. Adică dacă ai părul scurt sau mediu, merge pusă și înainte de duș, 10 minute, apoi clătită. Nu am înțeles dacă mai speli cu șampon… E un pic ambiguu…. Dacă o folosești după spălat, o pui în cap, lași 15 minute pe părul uscat în prosop, apoi clătești.

Ce cred eu despre masca textilă Wash&Go

Da, produsul te ajută într-o oarecare măsură. Adică atunci când nu ai o mască la îndemână, când vrei să eviți să iei undeva borcanul după tine, e ok. Dar per ansamblu, la prețul per utilizare, ieși în gaură. Adică această mască e cam 15 lei, dacă pui măcar una pe săptămână, te duci în 60 pe lună. Ceea ce e mult. Adică iei un borcan de mască mult mai ieftin și îl folosești de minim 10 ori, poate și mai mult la păr scurt.

Îmi place că miroase tare fain. Eu am avut varianta Color Resist, dar nu cred că-și poate da cineva cu părerea în privința asta după o utilizare. În plus, trebuie clătită foarte bine, dat fiind faptul că se impregnează în tot părul. Aha, da, și sistemul de prindere… tare prost! Trebuie să o ții tu și să o aranjezi cumva să nu cadă.

Nu e un produs rău, dar nu știu cât de mult îl voi utiliza. Îmi e mai simplu și mai economic să iau gramaj mare. Acum, fiecare cu chichițele lui. Mi-a plăcut cum mi-a lăsat părul, a fost ușor de descâlcit, nimic de zis! Voi obișnuiți să folosiți măști de păr? V-are tenta ceva în această versiune?

29 Replies to “Masca textilă de păr Wash&Go – yay or nay?

 1. Hello! Îmi place recenzia ta pentru că este sinceră. Ai cântărit atât avantajele, cât și dezavantajele.
  Eu nu folosesc produse de la Wash&G, ci cumpăr cosmetice de la plafar. Masca textilă este o soluțe practică pentru femeia contemporană, însă costul total/lună este un pic cam mare din punctul meu de vedere, raportat la lista de ingrediente și la beneficii.

 2. Ma bucur ca ai testat-o prima pentru ca am vazut-o si eu si neintelegand prea bine instructiunile de utilizare am amanat pe alta data achizitia,

 3. Nu am folosit o mască de acest fel, dar folosesc în general măști pentru păr. Mai ales că îl vopsesc și are nevoie de o îngrijire și atenție speciale. Nu as spune nu,, nici acesteia.
  Mulțumesc!

 4. pai daca nu sta fixa si mai e si asa scumpa, aia e, ramanem la mastile la tub sau cutie! Vorba ta, pui de 4-5 ori pe luna, te duce cam mult.

 5. Nu am folosit niciodata o astfel de masca. M-ai facut curioasa si cu prima ocazie o voi folosi si eu. De obicei nu ma tin de o rutina de genul, ma plictisesc repede 🙂

 6. Nu am folosit niciodata o masca textila, dar sunt de acord cu tine ca, in raportul pret-utilizare, as iesi pe minus. In schimb, cred ca e practica in calatorii.

 7. am vazut la raft aceasta masca, si daae muult si dupa parerea mea🤔 nu stiu cat de eficienta e si cat de in profunzime isi face efectul avand in vedere ca e un prosopel gen.. si deaia sunt reticenta in a o incerca

 8. Eu defel folosesc mască la borcănel, mi se pare avantajos. Cele la plic de unică folosință poate le-aș folosi doar când sunt plecată din oraș.

 9. Nu am auzit de așa ceva până acum dar e bine de știut…sunt de acord cu tine, cam mare prețul măștii dar cine știe, poate face minuni folosită pe termen lung… În fine, e bine totuși că te-ai relaxat folosind-o… Am nevoie și eu de astfel de momente de destindere

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *