Nu știu dacă mai e cineva care să nu fi auzit până acum de măștile 7th Heaven. Pur și simplu refuz să cred asta, pentru că de peste 30 de ani militează împotriva testării pe animale. Înainte se numeau Montagne Jeunesse, dar au trecut printr-o rebrand-uire și au revenit mai puternici ca niciodată. Gama lor se îmbogățește pe zi ce trece, aleg tot felul de ingrediente noi și inedite. Pur și simplu mi se pare cea mai activă companie și cea mai ”curată”. E o oază de liniște în lumea agitată în care trăim. Măștile lor sunt prietenele multora dintre noi și, indiferent ce aș încerca, mereu mă întorc la ele! Pentru că îmi plac, pentru că mă relaxează, pentru că nu am reacții nedorite de la ele, pentru că sunt hidratante și hrănitoare!

La Danube Bloggers Meet #2 ne-au fost alături și ne-au trimis răsfăț pentru o bună perioadă! 12 măști diferite, pentru ten, picioare și păr. 12 momente în care ne vom simți ca în paradis! Eu deja am început să le folosesc, unele din ele le cunosc, dar unele sunt noi. Și nici nu am răbdare să le desfac pe toate, miros extraordinar și au o consistență de invidiat!

Gamele de măști de la 7th Heaven

Cei de la 7th Heaven au măști atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Și nu e cazul să râdeți, pentru că și bărbații au nevoie de îngrijirea și hidratarea pielii. Și o mască de tip șervețel e mană cerească. Și asta a spus-o Mr!

Avem măști pentru ten (cu nămol, peel-off, exfoliante, textile cu infuzii sau la tub), măști pentru picioare, măști pentru păr și plasturi pentru nas. Plasturii nu i-am încercat niciodată, dar pe restul da. Cel puțin câte ceva din fiecare. Ah, masca pentru picioare a fost o noutate absolută pentru mine!

Dacă până acum aș fi spus că măștile textile sunt favoritele mele, în ultimele luni mi-am cam schimbat opinia. În momentul de față îmi plac foarte mult și cele peel-off sau cele cu spumă, așa numita Bubble mask. E tare caraghioasă și chiar se simte super mișto pe ten! Favorita mea? Masca pentru picioare! E sub formă de șosete, umplute cu un ameste foarte fain mirositor și hidratant. Am uitat de ele și au rămas în picioarele mele peste noapte. Dimineață doar am masat excesul de cremă. Picioarele mele sunt suuuuper catifelate! Călcâie crăpate sau care zgârie? Nu mai e cazul! Jur, e cea mai mișto chestie încercată de mine. Nu se compară cu puțină cremă pusă seara și cu șosete peste. Aia e așa… de suprafață!

Încă o dată, misiune îndeplinită! Drumul spre o oră de răsfăț e garantat cu aceste măști. Nu mi s-a întâmplat cu niciun produs vreodată să rămână la fel de bun ca să mă întorc mereu la el. Însă măștile 7th Heaven sunt o excepție! Să continuați tot așa, să ne surprindeți mereu cu combinații noi și benefice pentru ten, corp și păr! Voi folosiți măști 7th Heaven? Care sunt preferatele voastre?

8 Replies to “Cu măștile 7th Heaven chiar te simți ca în paradis!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *