Ziua bună, oameni faini! Nu știu cum faceți voi, dar după cum v-am mai zis, la noi, sâmbăta e zi de curățenie. Și de cele mai multe ori, chiar ai ce să faci. Cu un cățel în casă și noi pe drumuri cam toată ziua, e greu să te ocupi zi de zi de casă. Nu ai cum să faci curat zilnic. Dar poți să îți aloci câteva minute pentru a întreține curățenia de la final de săptămână. Acum ceva timp am primit un colet imens cu produse Asevi, fapt ce m-a bucurat, pentru că eram cam în pană. Mai mergeam să mai iau o soluție de podele, mai un gel de vase, mai un balsam. În general îmi convine să iau totul o odată ca să le am pe toate la îndemână. Aceste produse m-au ajutat să mențin casa curată mai mult timp, fără efort.

Atunci când produsele te ajută, și casa îți mulțumește!

De la podele până la geamuri, produsele Asevi fac casa lună mult mai ușor. Sunt foarte eficiente și lasă un miros plăcut, așa că e ușor de lucrat cu ele. Am avut ocazia să încerc produse din fiecare categorie, așa că pot să spun că mi-am făcut o părere despre ele. Curățenia de zi cu zi e mai simplă și mai rapidă.

Am pentru voi și o surpriză – 15% reducere la orice comandă de pe site-ul www.asevi.ro dacă folosiți codul PAGINI !!!

Dezinfectantul Gerostar Plus mi se pare cel mai eficient produs de acest gen pe care l-am încercat! De la masa pe care gătesc până la frigider, baie, clanța de la ușă sau întrerupătoarele din casă, e ușor de folosit în orice ipostază! Are pulverizator care poate fi folosit tip spray sau jet, deci țintește exact unde vrei. Îmi place că nu mai e nevoie să clătești, iar suprafețele sunt curate și dezinfectate în 2 timpi și 3 mișcări!

Dezinfectantul lichid fără pulverizator e ușor de folosit mai ales pentru curățenia podelelor. Eu îl alternez cu soluția de pardoseli Asevi Mio, pe care o știu de câțiva ani și pe care o folosesc cu drag. Curăță foarte bine și parfumează intens. Îmi place aceasta roz și cea de portocale!

Soluția de rosturi mi se pare genială, este foarte utilă la gresie și faianță! Ba eu o folosesc și la casă și curăță în profunzime. Și nu e nici 10 lei! Sunt fascinată de ea! Soluția de geamuri antiaburire o folosesc și la oglinzile din toată casa. Curățenia durează mai puțin și ține mai mult!

Haine curate și parfumate!

Detergentul lichid Asevi Actif Max curăță și reîmprospătează hainele. Elimină mirosurile neplăcute și protejează țesăturile. Până acum, nu am găsit pete care să-i reziste. În plus, ajutat de balsamul Puro Frescor, parfumează hainele cu o aromă subtilă. E adevărat, nu e un parfum pe care să-l simți de la kilometri, însă e o aromă plăcută și curată.

Iar dacă totuși există o pată care să fie mai puternică decât detergentul, aplic și soluția concentrată de scos pete. Elimină atât petele, cât și mirosurile neplăcute! Pur și simplu pulverizezi pe țesătură, lași 5 minute și speli. Poți fi sigur că pata dispare la fel de repede pe cât a apărut. Se recomandă a se folosi pe pete proaspete, nu după prea mult timp.

Parfumurile de cameră sunt excelente, miros grozav și sunt foarte spornice. Îmi place foarte mult aroma Primavera, e ceva mai intensă, în timp ce Loeme e un parfum un pic mai subtil.

Și ultimul, dar nu cel din urmă, e Asevi degresant, care elimină grăsimea foarte repede. Fie că vorbim de pete de pe aragaz sau de pe oale, acționează repede și bine! Sunt încântată de el. Plus că nu atacă pielea precum produsele mai puternice.

Și pentru că niciodată nu e prea târziu pentru o vacanță….

Și după toată curățenia… să vorbim și despre odihnă! Partenerii Cocktail Holidays ne bucură cu numeroase oferte și cu sejururi în țări minunate. Fondată în 1993, agenția are un istoric pozitiv și foarte multă experiență, timp în care și-au câștigat un renume și din ce în ce mai multe persoane apelează la serviciile lor. Poți opta pentru vacanțe în România, în țări exotice, pentru sejururi sau pentru vacanța de iarnă cu tradiții și obiceiuri specifice. Într-un cuvânt, câte o vacanță pentru fiecare! Și chiar dacă anul acesta pare a fi compromis din cauza pandemiei, cu puțin research cred că putem avea totuși o vacanță de vis!

E greu să faci curat în fiecare zi. Dar dacă mai ștergi aici, mai speli acolo, observi o pată și o cureți atunci, o să vezi că nu mai e așa complicat să menții. Nu e musai să faci curățenie non-stop. Dacă ai grijă să le ții pe toate din scurt, până și la final de săptămână va fi mai ușor! Iar produsele Asevi în mod cert vor fi de mare ajutor! Nu uitați că aveți și codul de reducere PAGINI , cu care obțineți 15% reducere la orice comandă de pe site-ul www.asevi.ro. Ați profitat și voi de reducere? Ce produse vă fac cu ochiul?

11 Replies to “Menține curățenia mai mult timp!

  1. Tare îmi plac produsele care își fac treaba și îmi lasă și mie timp pentru altele. Am încercat câteva produse Asevi, dar îmi doresc să încerc mai multe și, să plec și într-un sejur minunat cu Cocktail Holidays pe care nu l-am avut anul acesta.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *