Un început de săptămână și de an școlar fantastic vă doresc! Părinți, bunici, pitici, profesori, știu că azi e ziua cea mare. Știu de la nepoții mei că școala online e destul de aiurită, însă din fericire, ei încep live acest an școlar. Să sperăm că și pe parcurs va fi ok și vom reveni la sentimente mai bune. Și că tot începe școala, vorbim iar de pachețel, de mai multă igienă, de ghiozdane cu cărți și caiete, de gustări bune. În plus față de alți ani, avem măști și gel igienizant, acestea sunt obligatorii. Milka a vrut să mă pregătească pentru școală și mi-a trimis un rucsac plin cu de toate, să am gustări pentru mult timp. Din fericire, acestea ne-au fost utile pe drumul spre Cluj! Ah, da, am uitat să vă zic… unii încep școala, unii au plecat în concediu 😀

Ciocolata Milka, făcută din lapte alpin de cea mai bună calitate!

De la ciocolata simplă, cu lapte, Milka și-a dezvoltat portofoliul și are acum atâtea sortimente, atât de ciocolată, cât și de biscuiți, praline sau snack-uri de luat oriunde! Biscuiții Cookie Sansation sunt crocanți la exterior și cu interior moale, iar cei de tip sandwich sunt plini de aromă. Ciocolata vine atât în variante de 100 g, cât și mare, de 300 g. Iar sortimentele diferă, de la ciocolată cu lapte, cu alune, cu caramel, la cea cu Oreo sau cu migdale caramelizate (ultima apariție, sunt topită după ea!).

Milka Moments sau Just for you înseamnă bomboane cu diferite umpluturi, porționate și numai bune de dat cadou! Iar Milka Cookie Snax e numai bun de luat la școală sau la muncă, pentru un moment dulce!

Am primit un rucsac minunat, pe care l-am umplut cu haine și alte lucruri necesare și am plecat la drum!

  Premii minunate… pentru tine!

La început de toamnă, cei de la Milka ne fac o surpriză tandră, așa cum știu ei cel mai bine. Cumpără produse de minim 14 lei și poți câștiga numeroase premii – laptopuri, carduri cadou de la Ikea și marele premiu, un Ford Kuga. Nu se știe niciodată de unde îți surâde norocul, așa că înscrie bonul și savurează ce au pregătit văcuțele Milka pentru tine!

Acum suntem pregătiți! Și de școală, și de drum, și de tot! Clujul l-am întâmpinat cu un rucsac pe umăr și cu ciocolata Milka alături. Ce poate fi mai frumos? Voi ați încercat toate bunătățile? Care e preferata voastră? Mult succes în noul an școlar!!!

15 Replies to “Back to school, gustări delicioase și un rucsac pe măsură!

  1. Ah, ce ispită! Și eu ar trebui să stau la mare distanță de așa ceva, dacă vreau să îmbrac ținutele pe care le-am pregătit.
    Milka este brandul ale căror produse m-au cucerit de la început. Iar acestea pe cre tu ai oportunitatea să le încerci, mi-au umplut gura de apă. 🙂
    Să le savurezi din plin!

  2. Iubesc mult bunatatile Milka! Si cu siguranta vad cateva faine pe care nu le-am incercat pentru ca nu stiam ca exista! Am sa le caut 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *