Ziua bună, oameni faini! Pentru că începe weekendul, am un feeling că pentru multă lume e program administrativ. Cel puțin, sâmbăta așa e la noi. Sau cel puțin așa a fost în majoritatea cazurilor, cu excepția zilelor când eram la muncă. Acum, că am vineri și sâmbătă liber, e în funcție de chef. Dar rămâne curățenia tot la început de weekend. Și când zicem curățenie, vorbim de praf, de baie, de bucătărie, frecat cadă, chiuvetă, aragaz, chiuvetă din nou, aspirat, spălat pe jos, șmotruit ce mai cere. Ieri am profitat și de concediu ca să spăl covoarele, așa, ca o mini-curățenie de toamnă. Acum mai am de spălat doar perdelele! Cei de la Sano mi-au făcut o surpriză frumoasă și mi-au trimis ultimele lor produse, Sano Forte Plus și Sano Floor Plus. Adică un degresant și o soluție de podele. Și nu știu voi, dar eu le foloseam și înainte!

Scapă de grija insectelor nedorite!

Sano Floor Plus este un detergent de podele care nu conține pesticide, dar te scapă de gândăcei. Cum face asta? Cu ajutorul mirosului puternic de lămâie. Se pare că insectelor nu le place acest miros, astfel că sunt îndepărtate din casă.

E adevărat, Sano Floor Plus nu te scapă de invazii, nu îi omoară, ci doar îi gonește. Dar este avizat de Ministerul Sănătății și poate fi folosit ca produs preventiv. De ce să tratezi în loc să previi, nu așa se zice? Adevărul e că nu e musai să fie gândacii de la tine, ei pot migra de la vecini, mai ales că e bine știut faptul că ei caută locuri curate. Din fericire, nu am probleme cu ei, însă nici nu îmi doresc, așa că voi continua să folosesc acest produs pentru mai multă siguranță!

Pete de grăsime? Le rezolvă Sano Forte Plus!

Sano Forte e un produs pe care îl folosesc de mult timp. Însă da, conține sodă caustică, ceea ce duce la instalarea unui miros greu după folosire. Nici vorbă, e cel mai eficient produs de acest gen folosit până acum, dar mirosea fantastic de greu, trebuia să scot capul pe geam să iau o gură de aer după fiecare puf.

De data asta, însă, cei de la Sano s-au gândit și au schimbat mirosul greu cu unul extrem de plăcut – de lămâie! Pot spune că sunt mega-încântată de acest lucru! Păi cum să nu fiu, când eficiența a rămas la fel, însă nu mai miroase așa de intens? Acum vorbim de un parfum plăcut, ușor vanilat și cu iz de lămâie. Adică perfect pentru curățenie, îți dă așa, un imbold! Ah, da, nu uitați să purtați mânuși când îl folosiți, că e tare! Și vă arde mânușițele. Dar merită protecția, că efectul e wow!

Produsele Sano cred că sunt pe primul loc în topul preferințelor mele. Pur și simplu, detergentul și balsamul sunt nelipsite din casă, Sano Forte la fel, Anti Kalk nu mai zic… ce să mai rămână? De acum, și Sano Floor Plus va rămâne neînvins, pentru că vreau să protejez casa împotriva gâzelor nedorite. Voi folosiți produse Sano? Cum vi se par? Care e produsul must-have de la voi din casă?

13 Replies to “Curățenia e o plăcere cu produsele Sano!

  1. Sano Floor plus a fost preferatul meu mult timp. E un produs super bun. Acum folosesc altceva dar cand se termina ce am cred ca il voi recumpara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *