Neața bună, oameni dragi! Cum a început ziua la voi? La mine e urât, ceață, ceva nori, câțiva stropi de ploaie, și nu se întrevede nimic mai bun. Dar asta e, ne mulțumim cu ce avem. Azi e sărbătoare, deci nu facem nimic. La 2 începe meciul Brăila-Rapid, sincer, m-am enervat de n-am mai putut. Cine mă cunoaște știe că-s fan fotbal și chiar mi-aș fi dorit să merg. Dar prima repriză e pierdută din start, fac tot posibilul să ajung la a doua. Hai să vă arăt ce mi-am mai cumpărat în ultima vreme. Chestiuțe necesare, am profitat de ofertele din Carrefour, am luat ce aveam nevoie, dar m-am și răsfățat un pic.

IMG_20160225_183150Din Dm am cumpărat crema depilatoare pentru piele sensibilă de la Farmec și benzile pentru puncte negre cu arbore de ceai  de la Beauty Formulas. Crema v-am arătat-o la favoritele lunii, mi s-a părut foarte bună, dar despre plasturi o să fac un articol separat, să știți cu ce ne confruntăm.

IMG_20160227_151819La Carrefour au fost oferte foarte faine la mai multe branduri, cu trageri la sorți sau cu tichet răzuibil, la un moment dat era jumătate de culoar plin cu promoteri. Eu am profitat de ofertele Dove și mi-am cumpărat un deodorant cu castravete și un șampon pentru păr fin. Pentru că au costat peste 19 lei, mi-am putut alege un tichet și am câștigat o eșarfă foarte simpatică, albă, mare, de bună calitate.

IMG_20160227_151922La vopseaua Loncolor Natura am găsit o ofertă genială, 1+1 gratis la doar 11 lei. Am luat negru albăstrui, deşi nu mă îndur încă să mă vopsesc. Nu ştiu de ce. Parcă aş mai sta aşa, zic să nu-l zăpăcesc de tot.

IMG_20160303_154033A ajuns și cartea de la Editura All, cea primită cu ocazia completării unui sondaj. Nu credeam că o voi citi, dar curiozitatea m-a împins și n-am rezistat. Nu părea genul meu, recunosc, însă o dată ce am început-o, n-am mai lăsat-o din mână. E o carte tulburătoare, o să vă povestesc mâine despre ea.

IMG_20160229_204704 IMG_20160229_204715Pentru că 1 și 8 martie și pentru că femei și pentru că răsfăț, uite de-aia mi-am luat aparatul Twist Secret de la Babyliss. Fără un motiv anume, pentru că nu-mi fac eu mare lucru la păr, dar zic eu că o dată cu venirea căldurii, o să-l tot prind, deci ar fi bine ca măcar să arate într-un fel. Deci da, până la urmă aveam nevoie de el. Promit să-i fac o mică prezentare și lui, și setului de la Rowenta (de pe Emag).

Cam astea-s ”achizițiile” din ultima vreme. Am foarte multe review-uri de făcut, sper să ajung la zi cu ele cât de curând. Acum mi-aș mai dori o comandă pe la Yves Rocher, una pe iHerb, una pe Fragrance Direct și… glumesc, vreau prea multe, dar deja rafturile sunt pline. Ce-i drept, nu mai am geluri de duș, dar la celelalte capitole stau foarte bine. Oricum, vă țin la curent. Zi frumoasă să aveți!

8 Replies to “Mini haul – început de primăvară

  1. Chestia aia de facut codite ii super misto,am vazut la nepoata-mea. 😛 Intre timp am mai tras o tura de vopsit,dar tot nu s-a deschis cat am vrut eu. a3 a sper sa fie cu noroc,daca nu bag brunet :-))))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *