În ziua când mi-am întâlnit iubitul, cred că primul lucru care m-a atras la el a fost parfumul lui. Mirosea într-un fel aparte. Nu eram eu aia specializată în parfumurile bărbăteşti, dar ceva mi-a atras atenţia la el. Când ne-am mutat împreună şi şi-a adus colecţia de sticluţe frumos mirositoare, m-am speriat. Hey, dar tu ai mai multe parfumuri decât mine! Apoi am început să descopăr fiecare licoare magică şi să le deosebesc. Încetul cu încetul, cantităţile s-au micşorat, aşa că trebuie să refacem stocurile.
Aşa că ce poate fi mai simplu decât o comandă pe OnlineParfum? Un magazin de parfumuri online, cu o gamă variată, atât pentru mine, cât şi pentru el. Eu am zis că mai aştept, dar pentru e…orice. Nu pot să stau fără să-i simt mirosul care impregnează perna şi mă însoţeşte întrega zi. De aceea, am ales pentru el parfumul 1 Million de la Paco Rabanne.

E parfumul cu care l-am cunoscut şi parfumul care-mi înnebuneşte simţurile de fiecare dată şi trezeşte în mine acel ceva. E parfumul perfect din toate punctele de vedere, pe care îl recunosc oriunde şi cu care mă trezeşte dimineaţa, înainte să plece la muncă. E parfumul cu care îl asociez şi fără de care nu cred că mi l-aş putea imagina.
Parfumul are la bază o aromă de piele şi patchouli, iar printre notele cele mai importante se găsesc arome de grapefruit, trandafir, scorţişoară, mentă, portocale roşii, condimente, lemn şi ambră. Pot spune că este cu siguranţă parfumul meu bărbătesc preferat. Dacă i-aş face acest cadou, cu orice ocazie, sigur nu aş da greş niciodată!
Dar pe OnlineParfum am găsit şi ceva pentru mine, doar v-am spus că au tot ce le trebuie (de fapt, ce ne trebuie!). Pour Femme de la Lacoste e cred că parfumul meu vedetă, parfumul meu semnătură, sau cum vreţi voi să-i ziceţi. E ceva de care nu m-aş despărţi niciodată, e o aromă inconfundabilă, la fel ca mine atunci când îl port. Ne-am îndrăgostit reciproc de la prima atingere. Şi ştiu asta, pentru că se pliază pe corpul meu exact atât cât trebuie!

Cred că aceste licori înmiresmate sunt elixirul vieţii noastre, e păcat să nu mirosim frumos, să avem arome unice şi să ieşim din anonimat fără prea mult efort. Tu ţi-ai descoperit parfumul-semnătură?

4 Replies to “Miroşi bine…M-ai cucerit!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *