Neața bună, oameni dragi! Azi s-a întâmplat ceva și am dormit mai mult ca de obicei, nu pot să-mi dau seama de ce – n-a sunat ceasul, eram mult prea cufundată în somn și l-am închis… Nu mi s-a mai întâmplat asta de multicel. Aseară am avut parte de o experiență un pic dezamăgitoare pe parte de job, dar știți cum e, cazi, te ridici… mai sunt și chestii de genul. Mi-am dat seama totuși că ar trebui să încerc să învăț ceva nou, să mai fac ceva. Ah, da. M-am înscris din nou la școală :)) La cursul de asistent de gestiune în transporturi. A fost o joacă mai mult, dar sper să reușesc să ajung și la cursuri. Măcar de câteva ori. Că subiectul m-ar inspira. Acum, să vedem. Revenind la oile noastre, azi vreau să vă povestesc despre ultimele produse primite, nu cosmetice, după cum v-ați aștepta, ci recipiente!

Par destul de multe lucruri noi, nu? Ei bine, să știți că unele din ele sunt pentru voi, am hotărât să fac și un giveaway. Dar toate la timpul lor. Am ales câte ceva din fiecare categorie, să zic așa, și chiar dacă site-ul se numește RecipienteCosmetice, să știți că eu am trișat și am intrat și pe zona de bucătăreală. Improvizăm, încercăm, folosim unde se poate.

Recipient pentru mașină

Sticla pentru parfum de mașină a fost cam prima care mi-a picat în ochi. Pentru că nu am găsit până acum un odorizant de mașină care chiar să persiste și să miroasă frumos, am zis că aș putea încerca să fac eu unul. Capacul acestei sticle e din lemn moale, un fel de plută, iar la contactul cu lichidul se umezește. Am pus în sticlă ulei esențial (de lavandă am avut eu în casă), am lăsat inițial așa, dar mi se părea mirosul puternic, așa că am diluat cu puțină apă. Pur și simplu umezesc capacul și imediat începe să miroasă. Am agățat sticluța de oglindă și răspândește un miros ok în mașină. Știu sigur că va fi mai persistent decât tot ce am avut până acum. Și când se va termina, voi refolosi sticla.

Recipiente pentru cosmetice

Flaconul cu capac flip-flop mi s-a părut util prin prisma faptului că am multe geluri de duș variantă mare, de 500/750 ml. M-am gândit mai mult când plecăm pe undeva sau în cazul în care Mr. pleacă la fotbal și face duș acolo. E cam aiurea să care toată sticla de 1l, așa că un recipient mic, de 100 ml, îi e mai mult decât suficient. Nu curge, nu se prelinge pe lângă capac, e mic, e perfect!

  Matrița cu lăbuțe de căței este pentru săpun, dar eu m-am gândit deja la o idee pentru bucătărie. Așa că în curând o să vedeți o rețetă drăguță, zic eu 😀

Oul pentru curățat pensule este foarte util, l-am văzut atât de des la alte fete încât am vrut să îl am și eu. Nu pot spune că are ceva special, dar este practic, mic și drăguț pe deasupra!

Cele două recipiente, cu pipetă și pulverizator, încă n-au fost puse la treabă, daaaaarrrr… nu e timpul trecut! Încă mă gândesc dacă să mă apuc de homemade, dar aștept să mă liniștesc. După, probabil, dacă nu voi mai avea alte activități, s-ar putea să încerc.

Recipiente pentru bucătărie

Borcanele cu capac etanș și setul de cutii din aluminiu sunt perfecte în bucătărie, am depozitat diverse alimente/plicuri în ele și parcă am mai ordonat un pic ce se afla în dulap. Aceste recipiente mi se par perfecte pentru plicuri de condimente sau chiar diverse ierburi aromatice în cantitate mai mare. Sunt practice, borcanele sunt transparente, deci vezi ce a mai rămas în ele.

Avem nevoie de diverse recipiente, atât în baie, cât și-n bucătărie. De ce să nu alegem sticle mai mici și când plecăm la drum? Hai să învățăm să ne organizăm mai bine! Așa, totul va fi la locul lui, nu vom căra după noi sticle inutile și nu vom ocupa bagajul aiurea.

24 Replies to “De ce nu am nevoie doar de cosmetice, ci și de recipiente

  1. Arata super bine toate astea. Well si eu m-am gandit la matrita aia cu labute ca este mai potrivita pentru bucatarie, sincer:))) Chiar vad niste ciocolata pusa in formele alea.
    Sunt curioasa cum este si brush egg-ul asta. Am si eu unul pe roz, dar mi se pare foarte tare (ca si compozitie). Al tau este tot asa?

  2. Si eu folosesc recipiente de la diferite produse si sunt foarte utile! Eu folosesc matrite pentru săpunuri în loc de forme pentru ciocolată 😂

  3. oul acela de curatat pensule il vreau si eu, mai ales ca este tare laudat si cred ca e mai util si mai usor sa speli astfel pensulele

  4. Recipientele pentru bucatarie sunt superbe! Am luat si eu cateva borcanele! Sunt foarte practice si deosebit de aspectuoase!
    Am pus si eu ochii pe labutele acelea! Sunt super dragute!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *