Cam orice femeie are ”boala” grea a cumpărăturilor. Și când spun cumpărături, mă gândesc în primul rând la pantofi și la genți. Nu de alta, dar statistic vorbind, chiar sunt cele mai mari iubiri ale unei doamne. Personal, cu gențile mă împac și nu prea, doar să fie calitate net superioară. Nu vreau să cumpăr produse din plastic, sintetice sau fake-uri. Decât o geantă ”de firmă”, mai bine o geantă din piele! Aleg întotdeauna cele mai bune materiale, ca să fiu sigură de rezistența îndelungată a produselor. Și atunci când vreau o geantă de damă din piele naturală, știu exact unde să caut.

În general am preferințe reduse când vine vorba de genți, pentru că port rar, dar și atunci când mă apucă, nu le ocolesc! Prefer pielea naturală, pentru că este mai rezistentă, mai stilată, mai frumoasă și știu că respectiva geantă va fi cu mine timp îndelungat de aici încolo. Nu îmi plac lucrurile ieftine, din cârpe sau plastice. Suntem prea săraci ca să alegem lucrurile ieftine și să schimbăm ceea ce cumpărăm la fiecare 2-3 luni din cauza uzurii. În general cam așa se întâmpla, până să mă dezmeticesc – cumpăram ceva ieftin și de proastă calitate, poate doar pentru că se asorta cu ceva anume la momentul ăla, purtam de câteva ori și sfârșeam prin a se găuri sau a-i ceda fermoarul.

Și cum accesoriile sunt esențiale în viața unei femei, o dată cu ”feminizarea” mea, am constatat că trebuie să acord atenție și acestui domeniu. Asta nu înseamnă că am apelat la lucruri care nu mă definesc sau sunt mult prea elegante pentru mine. Ba din contră! La Peloro am găsit modele de genți atât pentru ocazii, dar și de zi cu zi. Îmi place că îmi pot aborda ținutele cu lejeritate, ca și până acum. Îmi place că le pot completa cu aceste genți, nu par din altă poveste. Cam așa s-a întâmplat cu geanta neagră din piele, cu catarame metalice. Ahhhh, a fost dragoste la prima vedere!

E o geantă pe stilul meu, mai agresiv, mai rock. Dar am găsit ceva și de vară, pentru zilele în care îmi place să fiu visătoare. Adică să mă schimb la 180 de grade. Poate multora li se pare logic să-și ia o geantă neagră. Ei bine, eu zic că viața trebuie să aibă culoare! Mai repede mă atrage ceva care nu e negru, pentru că sare în ochi. Așa că minunăția asta bleu îmi aduce aminte de cerul senin și de norii pufoși. E ca o zi de vară caldă, dar nu sufocantă. O și văd purtată cu rochițe flu-flu.

Și pentru că nici ei, ai noștri adică, nu trebuie uitați, propun să ne îndreptăm atenția și spre accesorii adresate lor. Poate ai lângă tine sau cunoști un tip activ, care are nevoie de libertate de mișcare. E mai simplu să o facă știind că are totul într-o gentuță de umăr. Au început să-mi placă și mie gentuțele stil poștaș, mai ales cele adresate lor, pentru că sunt atât de drăguțe, atât de practice, și dau atât de bine cu outfit-urile spor sau casual. Dacă nu e adeptul gentuței de umăr, sigur va aprecia un portofel de calitate.

Și eu apreciez teribil un portofel încăpător, din piele, în care să bag toate cardurile, banii, buletinul, mărunțiș, sau diverse bonuri. Și nu vreau să se rupă după o lună! Am mai pățit-o, știu ce aiurea e!

Pielea naturală rămâne în topul preferințelor pentru multă lume. Pentru că e rezistentă, pentru că arată bine, plus că se îngrijește ușor. Aici găsiți câteva sfaturi pentru produsele voastre din piele, care sper să vă țină o veșnicie!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *